maanantai 14. kesäkuuta 2010

Some more of Models Own

Mites tässä taas näin kävi? Vaalea pinkki on Pastel Pink ja lila Lilac Dream, kaksi kerrosta, ei vielä päälilakkaa.
Piti laittamani joka toiseen, mutta valmistauduin pitämään jalkapalloaiheisen saarnan ja hups.

Pastel Pink, Pink Blush, Lilac Dream ja Grey Day (eli Summer in Finland toiselta nimeltään).

Seppälässä kävin. Homman nimihän on se, että Models Own lupaa 25% alennuksen tilauksesta aina kun Englanti voittaa futiksen mm-kisoissa. Nooh. Futis ei meikäläistä paljon kiinnosta, mutta mutta alkoipa vähän kiinnostamaan. Katsoin sitten, että jaah lauantaina ois peli.. USAa vastaan, hahaa. Eli menenpä valitsemaan lakat valmiiksi ja tilaan sitten sunnuntaina kun ale on vielä voimassa. Ei Englanti sitten voittanutkaan, joten tilaus jäi tekemättä.. mieleeni oli muutama pinkki kuitenkin jäänyt, joten lähdin katsastamaan niitä.. olisin tilannut tuon lilan ja harmaan muutenkin. Tilaaminenhan ei sinänsä tule mitenkään halvaksi, kun postaritkin ovat 9,95£, kannattaakin vaikka kimpassa tilata. Jotain paljousalennusta sieltä kuitenkin kai saa.
Edelleen olen tyytyväinen laatuun halpis-imagosta huolimatta; levittyy hyvin, kuivuu nopeasti ja toivon mukaan taas kestääkin kivasti.
Niin se saarna.. huoh. Siis oikeasti. Tämän ei ole tarkoitus olla mikään miestenvihaajapaatos, mutta miettikääpä miten naisten maailmassa olisi mahdollisuus ja AIKAA uhrata PALLON potkimiseen tässä mittakaavassa ja luin vielä miten NASAn tutkijat olivat testanneet peliin valittua palloa tuhansia tunteja, että sen ominaisuudet olisivat optimaaliset. SIIS PALLON. OMINAISUUDET. Ja siitä onkin kai tullut vähän kritiikkiä, että on vähän omituisesti käyttäytyvä PALLO, liian nopea. Juu jalkapallo on hieno asia ja yhdistää kansoja ja antaa köyhille mahdollisuuden. Onneksi tytötkin saavat leikkiä, vaix meikeil.

4 kommenttia:

Charming Nails kynsiblogi: kirjoitti...

Lila on helpommin saatava vastine OPI Do you lilac it lakalle :) maukkaita sävyjä! Kohta en voi enää vastustaa näitä söpöjä pulilakkoja!

Vanity kirjoitti...

mä en tykännyt do you lilac itistä muistaakseni, tässä on ehkä enemmän raikkautta, jota odotan tuollaiselta laventelinsuuntaiselta. Ei näitä kannata vastustaa, meneppäs kynsiblogi käymään siellä Susirajan Seppälässä (sori vitsi, hih). Mutta siis mene : D.

Charming Nails kirjoitti...

Ai niin piti korjata tuo kynsiblogi :D joo Seppälä on tuossa parin kilsan päässä mutta kun ikinä saa aikaan. Jos lomalla sitten...jos noita ees hirveesti on enää jäljellä.

Vanity kirjoitti...

Aattelin, et nää ois vähän niinkun vakivalikoimassa, ainakin ne Golden Rose holot oli hävinny sitten viimenäkemän..