tiistai 8. kesäkuuta 2010

Sally Hansen HD DVD & OPI DS Royal comparison

Kun sain tuon Sally Hansenin DVD:n käsiini, ensimmäinen ajatus oli; missä on OPI DS Royal, onko nää ihan samanlaisia? No eeeivät ole, mutta se mömmö millä tuo sininen flash molemmissa saadaan aikaan on varmasti samasta tehtaasta. Vaikea oli saada noista pulloista vertailukuvaa, tuo aurinkokuvakaan nyt ei ole paras, koska luonnonvalossa vierekkäin ero ei ole niin suuri, DS Royal on toki punakampi.
Etusormessa OPI DS Royal, keskisormessa SH HD DVD. ja LOL : P.

Kolme-neljä kerrosta molempia, juu ohkasen puoleisia ovat. Mukavasti toki kiiltelee. Royal on selkeästi punapurppura sinisellä flashilla, DVD sininen sinisellä flashilla, vaikka jotkut tätä blurpleksi väittävätkin. No jaa. DVD:n pullo heijastelee punaista purppuraa, muttei se kynnellä näy.


DS Royal on yksi suosikkejani, ainakin teoriassa. Näistä voisikín tehdä tällaisen jokatoinen-manikyyrin. Ei tuo diiviidii nyt ehkä elämää suurempi lakka sitten olekaan, vaikka odotinkin siltä suht paljon.. Ei kai se ihan huonokaan kuitenkaan ole. Neljä kerrosta on varmaan lykättävä, onneksi kerrokset kuivuivat ihan mukavasti.

2 kommenttia:

Charming Nails kynsiblogi: kirjoitti...

Royal on kyllä kauniimpi. Harmi kun sitä ei meinaa raaskia käyttää :D

Vanity kirjoitti...

mä en tiedä mikä siinä on, tavallaan se on superhieno ja sit toisaalta en halua sillä lakata.. aattelin kanssa ennen että ei raaskis kun se on niin upea ja mutta sitten toisaalta kun laitan yhdelle kynnelle, en haluakaan lakata sillä..