sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

FOTD 27.6.2010

Päivän meikkiä; pohjalle Dermalogican SSC, sy-voiteet jäivätkin näköjään kyydistä; laittelin Eyliplex-2 päivägeelin ja vanhaa ROCin A+C+E:tä vielä päälle. Pohjameikkiin Rubinsteinin vanha (miten kaikki on vanhaa..) Double Agent N01, never fails. Puuterina VANHA Bonne bell-irtopuuteri arkistojen kätköistä. Sy-peitevoiteina Biothermin fantastinen Forget it 10 ja Blascon vähintään yhtä fantsu meikkivoide sävyssä Fair Olive.

Kamala BFD ja BHD tai oikeastaan BFW ja BHW. Bad face week jne.. toivon parannusta ensi viikolle. En tiedä mistä tämä vähemmän hehkeä ja virkeä olemus johtuu. Aaaanyway, kulmiin Smashboxin höpsöä Brow Techia, lähinnä Taupe sävyä, kuvassa alin kokonainen nappi. Poskiin Paula Dorfin Cheek cream Playmate, joka on kalpeanaamalle perfection. Huulilla Lancome Sweet Balm 05.

Luomarina päätin käyttää ihanaa MACin Formal Black, Holiday 2006-kokoelman Lace Warm Eyesia, jota on valitettavasti aika vaikea enää saada. Peeerfection. Ai että kaikki on tänään täydellistä. Omalla kohdalla moni MACin paletti on tullut.. ja mennyt, mutta tämä ei voi lähteä minnekään. Kohta siitä lisää.

Ripsarina otin tällä viikolla käyttöön kauan odotelleen Dior Diorshow Extasen. WTF? Samoin olen reilun viikon ihmetellyt äkillistä ripsikatoa, en keksi sille mitään hyvää syytä. Yhtäkkiä ihan ok-ripseni ovat kuin muutama hassu tikku luomella. Hätäpäissäni tilasin uuden kappaleen Rapidlashia, joka ilmeisesti toimii jossain määrin. Kannattaa vaikka lukea Makeupalleyn arvosteluja tuotteesta. Jenkki-Ebaysta tuota saa n. 30 e:llä. Tuote voi jonkin verran ärsyttää luomia. Niin, mutta se Extase. ----. ? Ekalla kerralla ajattelin, että ookoo en vielä osaa käyttää tätä. Toisella kerralla.. hmm. en vielä osaa siis käyttää tätä. Kolmannella kerralla. Luin jotain tekoripsiefektistä? Xcuse me. No JOS EI OLE RIPSIÄ PÄÄSSÄ EI VOI TULLA TEKORIPSIEFEKTIÄ VAIKKA OLISI MIKÄ MASKARA. Ehkä se johtuu tästä tilapäisestä ripsettömyydestä, mutten ole vielä saanut tehoja irti tuosta ripsarista. Jatkan käyttöä edelleen.


Sävyt (riveittäin vasen oikea vasen oikea): White Tie (S), Valet (F), Woodwinked (VP), Limo (VP), Sable Wrap (F) ja Embark (M). Osta tuo Woodwinked. Joo eli Woodia laittelin liikkuvan luomen ulkoreunaan, joillain se heittää oranssiin, mutta ei mua haittaa ollenkaan. Sitten ei vaan tartte tuota poltettua oranssia tuolta yläkulmasta.. nooh laitoin sitä vähän sekaan. Pikkasen tota kermaa sisäreunaan ja kulmien alle, rajauksena käytän monesti alaoikean mattaa tummanruskeaa (muissakin meikeissä), mutta nyt laitoin Limoa, eli tuota hohtavaa.. punaviolettia. Niceee.

5 kommenttia:

tahma kirjoitti...

Ihana tuo MAC! Oon itsekin kokeillut Extasea, mutta mun mielestä se ei tosiaan ole hintansa arvoinen. Diorin mascarat on omasta mielestäni olleet lähes poikkeuksetta todella huonoja hintaansa nähden... Ja kuivahtaneet todella nopeasti.

Vanity kirjoitti...

Tämä oli itseasiassa eka Dior-ripsarini.. en tiedä onko viimeinen, mutta tyydyn taas toistaiseksi varmaan Lorkkuun.. Ripsareista ei viitsisi yli 25 e maksaa, edes satunnaisesti.

Charming Nails kirjoitti...

Ai niin ja Bretti.

Charming Nails kirjoitti...

Mä voisin maksaa Extasesta 30e koska se kesti moitteetta puoli vuotta käytössäni. Toki jos niitä ripsiä ei ole niin ei se taio sulle tekoripsiä, se on ihan totta. Ei kaikki sovi kaikille :) onneksi kuitenkin tykätään karkeista, ne sopii kaikille.

Vanity kirjoitti...

mitä, ai bretti sopii kaikille hahaa noniin tuntuu sopivan : DD. Muistan kyl lukeneeni juu, että tykkäsit Extasesta..toivotaan, että se kestää käytössä kauan ja mäkin saan vielä langan päästä kiinni.