keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ostoksia osa 726

Mähän olen siis pienimuotoisessa ostolakossa, tai, koska inhoan kaikkia lakkoja, paitsi työhön liittyviä, niin sanotaanko että olen ostohillinnän alaisessa tilassa. Joulukuussa tilasin Mansikkalasta Frederic Fekkain minimuotoilusetin. Tottakai mua himottaa ihan hirveästi kaikki julkkiskampaajien sarjat, ei pelkästään siksi, että he ovat julkkiskampaajia, vaan todellakin todellisia ammattilaisia, eikä heidän kannata varmaankaan laittaa nimeään mihin tahansa kuraan.. Tämä oli siis joululahja Vanitylle. Pakkauksessa on minikokoiset (30-47 ml) Anti-Frizz Creme, Ironless Straightening Balm ja Finishing Creme. Mukana on myös käyttöohje, mikä on loistavaa tällaiselle henkilölle, joka hamuaa kaikkia ihania tuotteita, muttei välttämättä osaa käyttää niitä oikein.. tai ollenkaan..
Tukkani on hieman villi luonnonkihara, varsin paksu, eikä ihan pese ja pidä-tyylinen ainakaan tässä pituudessa. Viimeaikoina tuo pituus on ollut hieman yli olan (ehkä 15 cm yli), koska en jaksa tätä paksua hamppukasaa, ja skitsoilenkin tuon pituuden kanssa kokoajan, leikatako vai ei. Noh kokeilin sitten Anti Frizz cremeä pyyhekuivaan tukkaan. Ohjeessa sanotaan, että cremeä kolikonkokoinen annos kuontaloon, kampaa taakse ja anna kuivaa. Koska hiusteni kuivumiseen menee oikeasti tuntikausia, oli pakko vähän föönata. Muistaakseni laitoin myös pari papiljottia hillitsemään kiharaa, tai siten saan hiusta vähän siistiin kasaan. Niitä ei tarvitse pitää kuitenkaan kauaa päässä. Aamulla laitoin vähän Finishing Cremeä ja hius on aika siisti ja suora, ei kuitenkaan lätistynyt rasvaläntti tuosta viimeistelyvoiteesta päivänkään jälkeen. Tänään voisi kokeilla Ironless-suoristusvoidetta, tässä ohjeistetaan föönaamaan sen kanssa ja sitten Finishing creme. Olisi kiva jos nämä toimisivat mukavasti, ettei tarvitsisi rautaa käytellä kauhean usein, koska juuri nyt olen ihastunut sileään lookiin. Joulukuussa pakkauksen hinta oli 22$, nyt se taitaa olla 36$.
Vähän vanhaa, vähän uutta. Alareunassa L'orealin Chrome Intensity 180 Purple Obsession, ylhäällä MACin Venomous Villains-kokoelman solo De-Vil (VP) ja vihreä läpykkä The Body Shopin sololuomiväri 43. Nuo Lorkun CI-jututhan eivät mitään uusia ole, mutta huomasin vasta kaupassa ne nyt ja kehitin pakkomielteen tuo PO-sävyyn. Ei kuitenkaan huvittanut maksaa kymppiä tuosta, mutta oli sitten pakko sortua. En ole vielä kokeillut sävyä silmiin. MACin VV:stä otin tuon De-Vilin, sen sinivihreän MESin ja pari lakkaa. Kaunis punakuparisävy. Ja tuo BS.. ihastelin sävyn hohtoa liikkeessä ja sainkin luomarin onneksi netistä vähän halvemmalla.. en kuitenkaan ole vielä oikein osannut käyttää väriä. Hakusessa olisi muutenkin jotain hyviä vihreitä, joka on mulle aika tuntematon luomarialue.

Swatchia luonnonvalossa.


Salama-swatchia.


Dylan's Candy Bar-tuotteet ovat myös kiinnostaneet ja tilasinkin kokeeksi noita huulivoiteita.. pöh. En ole erityisen vakuuttunut. Tai no, onko ne nyt huonojakaan, muttei niissä mitään ihmeellistäkään ole. Noissa mauissakaan ei ole mitään niin erityistä. : (. Ja nuo purkit ovat tietysti vähän epäkäytännöllisä.


Ainoa aleostos toistaiseksi; Sokoksella oli YSL:n puhdistusvaahtoa ja -öljyä alessa, lähtöhinta järkky 37 e, nyt puoleen hintaan. Punnitsin vähän se öljyn ja tämän vaahdon välillä, valitsin sitten vaahdon. Mulla on vielä pari puhdistusvaahtoa kesken, joten tämän täytyy hieman odottaa.

Järki nääs sanoi, että et osta nyt mitään öljyä, kun nämä ovat vielä jemmassa, toi L'occitanen öljy alkaa olemaan kohta vuosikertamallia. Sininen Shiseidon Perfect Oil tilattu AdamBeautysta. Joskus.

8 kommenttia:

Amabile kirjoitti...

"ostohillinnän alainen tila"
hahaa, mainio ilmaisu :-D

Charming Nails kirjoitti...

Oi miten herkulliset värit swatcheissa! Tekisi mieli meikata noilla luomiväreilläsi :)
Minä muistan jonkun kuvan jossa oli kamalasti huulirasvoja, tuli mieleen se noista pikku purkeista :D

Ootko uusia karkkeja ostellut? Mä en ole tuota mangosuklaata vielä bongannut mistään :/

Vanity kirjoitti...

Joo katsotaan kauan tuo ostohillintä kestää, jos tässä nämä alv-rajat shoppailulle muuttuvat, niin.. pitääkö alkaa tilaamaan varastoon varmuuden vuoksi.

Tekisi mieli tottakai tilata lisää ihania huulirasvoja vaikkei mitään ehdi käyttää..ei tässä kai muita uusia karkkeja ole näkynyt, ärrällä olisi se uusi pähkinä-Dumle, mutta katsotaan nyt..

Charming Nails kirjoitti...

Se pähkinä Dumle oli ihan hyvää ;) ei takerru niin pahasti hampaisiin kuin normit :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, saako kysyä millä olet maksanut ostoksesi tuolla direct cosmeticsilla ? Itse juuri yritin maksaa ostoksiani siellä, mutta verkkopankin tunnistus vaiheessa kun sivulle pitäisi siirtyä automaattisesti ei alkuperäinen sivu enää vastaa :O Joten ostokset jäivät sinne. Yritin pariinkin kertaan ja tililtä ei oltu niitä veloitettu. Joten voisitkohan auttaa minua? Ainakin juttujesi perusteella vaikuttaa luotettavalta puljulta joten mikähän on vikana ?

Vanity kirjoitti...

Hmm juu siellä tais olla se Verified by Visa systeemi, oisko kysessä ollut koneen suojaus, lukiko siinä mitään sellaista?

Mulla oli joskus silleen että piti käydä sallimassa cookiet, että pääsi edes oman pankkinsa sivulle, raivostuttavaa sinänsä tai ainakin vähän ihmetytti sellainen, että piti suojausta alentaa.. taisin käyttää silloin IE-selainta, nyt en heti löytänyt tuosta Foxin valikosta sellaista, Työkalut ja Asetukset valikossa on tietty niitä suojausjuttuja.
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Enabling%20and%20disabling%20cookies

Anonyymi kirjoitti...

No ei kyllä kone sanonut mitään tollaista. Siinä vaan tulee kun sen tunnistuksen jälkeen koittaa palata alkuperäiselle sivulle että valmis, mutta sivu ei kuitenkaan lataa loppuun että tilauksen pääsisi päättämään :O
Mutta kiitos neuvosta täytyy kokeilla tuota :)

Vanity kirjoitti...

okei, eli ehkä se ei sitten ole ainakaan siitä suokauksesta kiinni. Kokeile vaikka jollain toisella koneella ja/tai toisella selaimella jos onnistuisi. Mulla ei nyt oikein raksuta, mikä siinä voisi olla : I