sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Allure January 2010

Tammikuun Allure on ohut, mutta suht antoisa. Lehdessä on 114 sivua, vertailun vuoksi nappasin hyllystä yhden vanhemman Alluren jossa oli n. 300 sivua, eli ohut on.
Tässä kuussa keskitytään makeovereihin eli muutoksiin, joka on yleensäkin mielestäni kiinnostavinta antia. Yllä Blake Lively.

Ja miten Jennifer Anistonista, tuosta pörrötukkaisesta kalpeanaamasta tuli su-per-hot. Meillä kaikilla siis on toivoa. Toisaalta luin jostain, että JeAn käyttää 10 000$ kuussa ulkonäkönsä ylläpitoon, hmm ok, oli se sitten totta tai ei, ihanan huolettoman huolitellulta hän aina näyttää. Yes I want that hair.

Hiusmuodonmuutoksia.
Klassikkoleidit kuvassa.

Ja sitten tietty tavisten muodonmuutokset. Jutussa on myös seurattu, onko muuttujan makeover säilynyt myös arkeen palattua, vai onko kohde palannut vanhoihin tapoihinsa.
Lehdessä oli myös hyviä hiustenhoitovinkkejä (What you should do -> what's more realistic), ja "ihokuiskaajien" vinkkejä, "The top skin experts reveal how they take care of their own faces." Kivakiva. Oikeasti ostamisen arvoinen paketti tässä kuussa.

4 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Mä haluaisin olla yhtä nätti ku Marilyn.

Vanity kirjoitti...

Jotkut muodonmuutokset on kyllä lähes uskomattomia.. mut toisaalta myö ollaan aika lähellä jo tota ; ).

Anonyymi kirjoitti...

Oi oi, hyvä muistutus siitä kuinka kenestä tahansa saadaan kyllä ihailtavan kaunis. Kyllähän kymppitonnilla jotain täytyy saada ;) Mähän oonkin kaukana tuosta lukemasta vielä eli hyvin tässä porskuttelen. Voi olla hyvällä omallatunnolla ei niin glamourkin, kun ei ole varaa sellaiseen. Parhaani toki yritän kosmetiikan kanssa :D
Hei onko ne vinkit oikeasti ostamisen arvoisia? En oo aikoihin ostanut lehtiä, mutta toi alko kiinnostamaan :P -sh-

Vanity kirjoitti...

Hyvin voi laittaa satoja euroja paletteihin, ei päästä vielä lähellekkään.
Nooo siis, ei se lehti maksa kuin 6,20 ja niitä on mun mielestä mukava säilyttää ja lueskella uudelleenkin, Alluret eivät yleensä ole sellasia selaa kerran, heitä roskiin-tapauksia..