lauantai 23. tammikuuta 2010

Posti kulkee sittenkin!

Perjantain olin vielä valmis antamaan armonaikaa, mutta sitten olisi lähtenyt Postiin kyselyä. Nyt tosin siellä käydessäni kysyin, johtuuko tämä hidas kulku näistä lakoista (siis ei kynsilakoista) ym. systeemeistä Suomen päässä, mutta ei kuulemma johdu. Postin tätikään ei osannut sanoa miksi Priority-postin tulo Jenkeistä kestää VIISI VIIKKOA. Samoin kävi yhden Hong Kongin kirjeen kanssa. Noh nyt on edes lakat kotona. Lähetetty 14.12., saapuivat 22.1. Effin cool.

Pretties...Orlya tuli näköjään ostettua koko rahan edestä. Nämä tulivat siis 8ty8beautysta.
Tuossa ylemmässä kuvassa Blushing Bud, Wandering Wine ja Wild Wisteria. Näihin onkin kiva testailla CNDn efektilakkoja.

Mmm ja nämä ihanat metallicsit: Solid Gold, Glam Rock ja Iron Butterfly.

Swatchit samassa järjestyksessä, salamalla ja ilman.

5 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Orlyn Bloomit on kyllä nättejä, huomasit varmaan että mullekin tuli niitä. Kiva että saatiin samana päivänä niin ei tarvinnu arpoo onko jomman kumman paketti kadonnut :)

kiukkupussi kirjoitti...

Kauniita sävyjä! Tilasin pari päivää sitten itsekin Solid Goldin ja Iron Butterflyn. Glam Rockia en uskaltanut ottaa, kun pelkäsin sen olevan liian oranssia. Näiden perusteella taidan joutua tilaamaan sen sittenkin myöhemmin. :)

Tiina kirjoitti...

Jep, kusti on jostain syystä polkenut vähän hitaanlaisesti. Ongelma on musta koskenut vain noita ennen joulua joulukuussa lähetettyä paketteja. Eli itse tilailen aika paljon tavaraa Jenkeistä ja Hong Kongista ja eilen tuli perille HK:sta 7.12. lähetetty paketti. Että sellaiset 6 viikkoa meni! Kuitenkin vuoden vaihtumisen jälkeen tilatut paketit ovat jo tulleet perille. No tärkeintä, että tulevat eivätkä huku!! :)

Sanna kirjoitti...

Odottelen innolla kuvia Orlyistä CND:n efektilakoista!

Suomen posti on tainnut pitää muutakin joulun ajan postia jossakin omassa "säilössään", koska ainakin joulukortteja jaettiin 3 viikkoa myöhässä, koska posti oli "hetkellisesti hukannut ne". Mullakin Nykistä lähetetyn lahjan tulo kesti 4 viikkoa, kun tavallisesti tulee 4- 5 päivässä, mut nyt tammikuussa Ebay-tilaus tuli normiajassa.

Vanity kirjoitti...

CN: Hyvä oikeastaan, että meillä oli samaan aikaan lähetetyt paketit, muutois ois ollu jo paniikki..

Kiukkis: Mä taas odottelin Glam Rockia eniten.. toivottavasti kaikki ois hyviä ; )

Joo mustakin tuntui, että ne ennen joulua tilatut jumittivat, sitten taas toisaalta Englannista tuli normisti sekä ennen että jälkeen joulua tilatut.. Pitäis vaan aina muistaa olla tilaamatta ennen joulua mitään, mutta jos uutta kokoelmaa pukkaa ne on saatava heti.. Mikähän säilö niillä on ollut, hitto ne on pitänyt kaiken maailman postia vankina kolme viikkoa! Mulla on edelleen niitä posteja matkassa, jos oikein harmittaa laitan vielä postiin meiliä ja kyselyä.