maanantai 4. tammikuuta 2010

OT


Pikkasen ootee ehkä, mutta hei nää on tärkeitä juttuja. Kismetilta on tullut nyt sitten ilmeisesti kilpailun äänestystuloksena uusi maku Raspberry Cheesecake. Kun kuulin, että uusi Kismet-maku on tulossa, ajattelin, että jeeee. Olen viime aikoina ollut aika ihastunut Kismetiin, joten uudet versiot eivät koskaan ole pahitteeksi. Nooh, maku on sellainen tekovadelma ja siinä se. Nothing to write home about. Oikeesti hei, uutuudet käy ennen lanseerausta varmaan kaikenmaailman makuraadit ja kohderyhmätestit läpi. Keksikääs jotain parempaa. Salmiakki-Kismet? Minttusuklaa? Joku hedelmätäyte joka olisi sellaista kirkasta, ananasta, kiwiä? En muista mitkä muut kilpavaihtoehdot olivat, täytyy tsekata, mutta ei tainneet olla kovin ihmeellisiä.
Tuo Maraboun Crisp'it taitaa olla uusi myös, aika kovaa suklaata ja kovia paloja, "karamellisoituja keksikuulia ja maitosuklaata". Tulihan maistettua. Jotenkin alkoi kyllä pelkäämään hampaidensa puolesta. Olen hieman koukuttunut noihin Turkinpippurilakuihin. Huoh. Paljonkohan niitä täytyis syödä, että kyllästyisi? Koetan ostaa vain 3-4 kpl kerralla..

6 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Onko pakko? Äsken tyylikkäästi ohitin kaupan karkkihyllyt jotka notkuu uutuuksia ja ostin vain minun dieettipirtelöitä :P ja kun tulen tänne niin jumalauta uutuus karkit hyppii silmille. Pakko ehkä ostaa ainakin Kismet ja Marabou. Lakuista tulee äkkiä paha olo.

Vanity kirjoitti...

no maistat vaan ja annat ukolle loput ; ). ei ne ollu kauheen hyviä. noita lakuja voi syödä vaikka kuinka, ei tule paha olo, sehän se huono puoli onkin hahaa.

Charming Nails: kirjoitti...

Mitä on se "maistat vaan"? Ihan outo juttu mulle.
Pakko ostaa noita lakujakin. Eli Cittarin keikka taas huomenna, onneks pitää öljyä osta naamahommeleihin, se on hyvä tekosyy.

kiukkupussi kirjoitti...

Salmiakkipätkis on paras keksintö pitkään aikaan!

Charming Nails: kirjoitti...

Kismet oli tosi hyvää ja yhdestä turkinpippuri lakusta tuli tosi paha olo :P marabouta ei ollut..

Vanity kirjoitti...

Mä en taida tota Kismee enää ostaa, mutta HUOMENNA ON SAATAVA TURKINPIPPURILAKUJA. ON SAATAVA. PAKKO SAADA. PAKKO.