maanantai 25. tammikuuta 2010

Ihonhoitoa

Ooke. 15.12. Airmailina lähetetty kirje suvaitsi saapua. Ja kaikki ihanasti pikkasen rutussa. Olen kuullut kehuja tuosta Neutrogenan Healthy Skin-sarjasta, joten kokeillaanpa sitten.
Tällanen löytyi sitten tuolta hyllystä.. varmaan hyvin kypsynyt. Olen joskus tilannut HQHairista tuon Skin Doctors MediPeel-setin.. mmm jos nyt sitten perehtyisi siihen.

Kovin söpö myös tämä, oisko Stockan Hulliksilta napattu Hauschkan kokeilusetti. Tuossa on myös mukana hyvä käyttöopas.

Koitan käytellä pois Lushin Ultralightia, joka nimestään huolimatta on aika öljyinen. Jonkin aikaa sitten tilasin myös tuon A-vitamiinivoiteen. Iho taisikin vähän hilsehtiä sen jäljiltä, joten pidän vähän taukoa.

Näytteitä, joita pitäisi käytellä pois. Afirm-voiteen mukana tuli myös näytetuubi, joka on tuossa keskellä.. Bio-Maple menopause skin cream. AARRRGGGGH. Vaikka tilaisin a-vitskuvoidetta, ei tarkoita, että olisin jo vaihdevuosien kourissa!! arrrgggghhhh. Selvästikään en hyväksy vanhenemista tästä reaktiosta päätellen. (Vaihdevuosivoidetta aaarrghghHGHGHNHHFHF).


Päivän drinksu. Mmmh että rakastan tätä. Tämä ei ole sellainen mixeripullo, jossa on vaan pohjat valmiina, vaan ihan täyttä tavaraa 500 ml. Tätä saa apteekeista tilattua, ainakin pienemmistä, jos heillä ei ole hyllyvalikoimissa, tai sitten Suomen nettiapteekkikaupoista. Joskus ollut marketeissakin myynnissä. Hinta n. 9 e. Mulle tää maistuu ihan sellaisenaan, en tarvitse välttämättä terästystä ; ).

Ei kommentteja: