tiistai 26. tammikuuta 2010

Swatching CND Effects

Innostuinkin vähän testailemaan CND efektilakkoja, yleisön vihjeestä ; ). Onneksi aurinkokin näyttäytyi, se tuntui olevan ihan must-juttu kuvien onnistumisen kannalta. Tässä vähän kotikutoisia räpellyksiä. Vasemmalla testipohjalakkana Orlyn Wild Wisteria. Sitä siis kerros ja kerros efektilakkaa. Oikealle: Amethyst Sparkle, Crimson Sp, Sapphire Sp ja Violet Shimmer. Sparklet ovat luovat näyttävämmän efektin.
Salamakuvaa.. loppupelissä Amethyst Sparkle sopi tähän parhaiten, muutti WiWi:n vähän Flying Dragonin näköiseksi, vaikkei sitä näköjään tässä havaitsekaan.

Tässä vasemmalla Orlyn Blushing Bud, Amethyst Sp. ja Crimson Sp. Amethyst luo tuollaisen jäisen kimalluksen.

Orlyn Wandering Wine vasemmalla, siitä oikealle Emerald Shimmer, Jade Sp. ja Sapphire Sp. Emerald vähän vaalentaa lakkaa, Jade Sparkle.. OMGHHH. Joo ja tuo Sapphire ei nyt ihan paras ole tähän, sinistä kimalletta. Joku voimakas cremelakka näihin sopii parhaiten alle.

7 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kiitos kuvista! On noi CND:n sparklet niin ihania! Mulla on Sapphire sparkle ja himoitsen lisää. Koska en osaa päättää, tää alkaa taas pahasti näyttää siltä, että ne pitää ostaa lähes kaikki :-) Crimson on must, mutta tuo Amethystkin on ihana... ja Raspberry Sparklekin kiinnostaa niiden vähien kuvien perusteella, mitä oon siitä nähnyt. Mutta toisaalta eihän kynsilakkoja voi olla liikaa :-)Ja kun tykkään tummista lakoista, noi sparklet on niin mahtavia niiden päälle. Ennen luulin tykkääväni glittereistä, mutta näiden ilmestymisen jälkeen totesin, että glitterit on ihan tylsiä :-)

Vanity kirjoitti...

YW! Kyllähän ne on ihania, vielä piti vertailla perussininen Ice Blue Shimmerin ja Sapphire Sparklen kanssa, tykkäsin myös Copper Shimmeristä, kun kaikki tuommoset kulta-kupari-pronssisysteemitkin kiinnostaa. Täytyy vielä tehdä varmaan swatchausosa 2 ; ). Amethyst sp on ihana, samoin Jade sp. Se Inkwell voisi olla hyvä pohjasävy.

L T kirjoitti...

Heeeei nyt heräs kiinnostus, mistä noita lakkoja saa ja millä hinnalla? UPEITA :o

Vanity kirjoitti...

Moi,
Head2Toebeauty näitä myy, ainakin toistaiseksi, huolimatta sivulla ilmoitetusta rajoituksesta, etteivät CND:tä toimita USAn ulkopuolelle.. hinnat 4,50-5,50$ + postarit 5-7 lakalle n. 15$. (Suomessa noi efektit taitaa maksaa 20 e kpl hahaa).

Sanna kirjoitti...

Oletko tilannut H2T:stä China Glazea, jonka kohdalla myös mainitaan, ettei toimiteta USA:n ulkopuolelle? Siirryin käyttään 8ty8:ä ja Transdesignea, kun tuli noi rasittavat rajoitukset, jotka ei sitten näemmä olekaan todellisia.

Vanity kirjoitti...

Toi China-kielto pitänee paikkansa, luin vaan silloin kun olivat kiellon laittaneet, ja jotkut kokeilivat onneaan, niin tilaus oli peruttu. CND:tä olen saanut aina tilattua tuolta, kielto on ollut siellä varmaan useamman vuoden.

Sanna kirjoitti...

Ok, muistelinkin hämärästi, että joku ei ollut saanut CG:tä. Täytyy pitää peukkuja, ettei muut nettikaupat iske samaa kieltoa.