keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Shi..stuff I've been using lately

Kiireisinä aamuina olen lähinnä vetänyt rajauksen joko tuolla Diorin Stylish Moven tummanvioletilla tai sitten tänään sekoituksella Smashbox Smokeboxin ruskeita ja harmaita. Vähän ehkä sipaissut vaaleanpunaista (kuvassa ylävasen) StyMovesta sisänurkkaan ja liikkuvalle luomelle. Chanelin Plein Soleilia tuli kokeiltua pitkästä aikaa, oi se on nätti, hiekkaa ja kullanruskeaa, mutta ei aina muista ottaa esiin. MACin Odd Bits on myös kiva, laatu paranee näissä MACin mineralize-luomareissa kokoajan. Näitä voisi jopa hankkia pari lisää.
bareMineralsin minipohjan sain vihdoin testiin, sävy Fair. Luulen tajuavani, miksi monet tykkäävät tästä; jälki ei ole kuivan jauhoista, kuten ainakin omalla kohdallani kävi muiden merkkien kohdalla. Tosin naama alkaa kiiltelemään päivän mittaan turhankin paljon, ja olen vähän ihmetellyt omituisia näppylöitä.. hmm okei.. no, käyttelen tämän varmaan loppuun, mutten osta lisää.
Olen tykännyt tosi paljon L'orealin Bare Naturale Powdered mineral foundationista, mielestäni se on edullinen vaihtoehto tälle bM:lle. Plus, että mielestäni se kesti päivän tiimellyksessä paremmin. Fair on vielä vähän vaaleampi kuin BN:stä käyttämäni sävy Soft Ivory 456. Molemmat Ebaysta hankittu. Samoin kuin sivellin, MACin 182, ehkä aito, ehkä ei. Ihan hyvä tupsutin kuitenkin.

Viimeaikojen hankintoja on myös MACin poskipuna Angel, en vieläkään oikein tiedä millaisesta ja minkäsävyisestä poskarista tykkäisin eniten. Nyt yritän muistaa myös käytellä Chanelin JC 49 Lunaa, ihana hohdetuote talviaikaan poskipäiden ylle (pakkauksessa tosin lukee powder blush). Diorin Lip Glowtakin himoitsin kauan, se on mukava huulten oman sävyn korostaja, "color reviving balm", tykkään kyllä huolettomista huulituotteista ja tätä on helppo sipaista aamulla lähtiessä.
Ah, kuvasta unohtui tällä hetkellä käytössä oleva ripsari eli Maybellinen XXL Intense black. Kai siihen sitten on ollut jotenkin tyytyväinen, taitaa olla kolmas tuubi käytössä. Näin jälkeen päin ajatellen Lash Stilettokin oli aika mukava, voisi vielä ostaa uudelleen. Siitäkin taisi olla joku uusi versio jo markkinoilla.

13 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Onpa kivan värinen tuo Angel. On mennyt ihan ohi, mites se nyt sillee. Tykkäätkö Stylish movesta muuten? Mä kaivelin sen pitkästä aikaa esille ja onhan se kiva paletti.

Vanity kirjoitti...

No joo, en oo kauheasti äsämmää käytellyt kokonaisuudessaan, ihan hyvähän se on. Täytys ne muut sävyt ottaa messiin kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Toi Diorin lop glow näyttää tosi ihanalle. Mistä olet sen hankkinut?

Vanity kirjoitti...

Moi,
Englannin Ebayn kautta, näyttäisi olevan muutama kohde tälläkin hetkellä tarjolla ; ).

kiukkupussi kirjoitti...

Minullakin (kuiva!) iho kiilteli aluksi bM:n pohjan kanssa, mutta se tasaantui parissa viikossa. Ja kaiken kiillon sain kuriin tajuttuani, että voin käyttää Youngbloodin riisipuuteria ihan hyvin mineraalipohjan kanssa. Se on loistotuote. :)

Anonyymi kirjoitti...

Multakin mennyt Angel ohi. Onko powder blush? Kokoelmassa vai valikoimissa? :p -sh-

Vanity kirjoitti...

Bongasin Angelin täältä:
http://www.thebeautylookbook.com/2009/08/mac-makeup-art-cosmetics-collection.html

Anonyymi kirjoitti...

Okei, kiitti. Ei taida ihan helposti enää löytyä..
Tuliko mun make lovet jo? Mulle ei, ei 10 päivässä ehtineet. Olsikohan pitänyt ottaa se kirjattu sittenkin..

Vanity kirjoitti...

Luulen, että tuli, Suuremmoisesta Britanniasta tuli ainakin kirjattu kirje tänään, saan sen huomenna käsiini : D.

Anonyymi kirjoitti...

Ai sä siis otit sen kalliimman tavan vai? Meiän posti ei oo lauantaisin auki :(

Vanity kirjoitti...

Otin juu kirjattuna, ihan hyvä, että on lauantaina auki, kun esim. isot kirjeet saa hakea vasta seuraavana päivänä, kun ennen sai samana päivänä neljän jälkeen. Tosin meiltä on pari postikonttoria suljettukin ja yhdistetty tähän yhteen ja samaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olis pitänyt ottaa se, mutta luulin, että kyllä briteistä silti viikossa tulisi. Tuleekohan edes ehjänä :P Meillä isot kirjeet saa vasta seuraavana aamuna, tylsää. Aina toivoo ettei vaan perjantaille paketit kasaantuis, kun sitten ei välttis tiä mitä siä postissa odottaa. Ite ei tietenkään jaksais edes odotella viikonlopun yli, vaikka tietäiskin mitä siä on.

Vanity kirjoitti...

No luulis, kun yleensä kaikki tavislähetyksetkin tulee 2-3 päivässä??! Grrr. Se on kyllä epistä, ettei lauantaina ole auki, jos kerran seuraavana päivänä pystyy hakemaan. Tietty kaikki kivat isot kirjeet ja muut tulee just perjantaina.