torstai 1. heinäkuuta 2010

Nubar AbsoluteNubarin Prisms-kokoelmasta vaaleansininen hologrammilakka Absolute, kaksi kerrosta. Nythän Nubarin uusia kokoelmia on mukavasti tarjolla Looks Designin suomalaisessa osoitteessa. Lakat maksavat 3,9- 5,5 e + normipostikulut. Putiikissa siis tehdään tilaus ja he lähettävät laskun sähköpostiisi, jonka voi sitten verkkopankissa käydä maksamassa ja tuotteet postitetaan. Tilasinkin nyt 8 uutuuslakkaa, sujuva toimitus, tilaan varmasti uudelleenkin.

2 kommenttia:

SannaK kirjoitti...

Mulla on kanssa hyviä kokemuksia Looks Designista. Pari kertaa olen tilannut yhdessä kavereiden kanssa melko suuren määrän lakkoja ja muuta, ja toimitus on ollut nopeaa ja postimaksut mielestäni kohtuulliset. Lisäksi s-postikyselyihin on vastattu todella nopeasti. Eilen sain juuri tuon Absoluten LD:sta, mutten ole vielä ehtinyt kokeileen. Näyttää ihanalta kuvassasi ja pullossa.

Vanity kirjoitti...

Kiitti, Jewelin otin lisäksi tuosta Prisma-sarjasta, muuten sävyissä ei ollut oikein mitään mielenkiintoista, ainakaan mitä jo joku muu merkki ei olisi jo tehnyt..tosin jos joku ei ole holovillitykseen vielä ehtinyt, nythän niitä sitten saa helposti tilattua ; )