tiistai 27. heinäkuuta 2010

Dior 5 Couleurs 808 Pink Design

Syksy on saapunut! Oo-oo-on! Tai ainakin Diorin syyslookin paletti, Pink Design 808. Toinen julkaistava paletti on tavallista sarjaa, Misty Mauve nimeltään, mutta sen viileät sävyt eivät puhuttele minua ollenkaan.. No aika viileähän tämäkin on, muttamutta, onhan sitä jotain uutta saatava! Salamakuva paletista ei onnistunut ollenkaan, joten katsellaan luonnonvalossa.
Swatchia, eli hohtoa näköjään riittää. Tuossa sävyt ikäänkuin kellonympäri, valkoisesta lähdetään ja pikkusormessa paletin keskimmäinen sävy. Alaoikean cremelineria ei ole tässä.


Yksi Design-paletti mulla on ollut, mutta se ei oikein ollut mieleeni, sävymaailma ei sittenkään sopinut mulle (Navy) enkä oikein koostumuksestakaan tiedä. Tätä en ole vielä ehtinyt kokeilla swatchia pidemmälle. Paletin alaoikealla on siis cremelineri, minusta se oli aika musta, vaikka sitä purppuraksikin on sanottu. Voidemaisista linereistä en kauheasti välitä, mutta kokeillaan, kun keretään ; ). Ebayn ihmemaastahan tämä on siis hankittu. Ja jos joku ihmettelee, mikä ihmeen reikäinen kangas noissa swatcheissa yleensä näkyy, se on eräänlainen valoverho, ei mitään se pervompaa : D

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Mä säikähdin että jokoneonsuomessa!!!!! Ai sää hankit tämän :) nätti ulkonäöltään mutta ei mulle muuten :) on varmaan sulle sopivampi kuin navy.
En ole yhtään Designeriä kokeillut mutta ei ne onneksi pahemmin kiinnosta ja hyvä niin :)

Vanity kirjoitti...

älä nyt vaan mee normihinnalla ostaan sitä misti moovia mistään. tai no, paljon siinä sitten loppujen lopuksi säästää vaikka englannista tai jostain tilais. musta tää saattas olla parempi kun se navy, jos toi ns. korostussävy (miltä ne melkein kaikki kyl näyttää öh) ei ois niin hileinen. tai siis tarkoitan, että tää ei taida olla hileinen.

Charming Nails kirjoitti...

Kyllähän se on semmonen homma että se on pakko ostaa heti kun tulee. Mulla on lahjakortti Sokokselle että saan edes vähän hinnasta pois :)
Pelottaa että Gardenista tulee rikkinäinen ja ei se nyt kauheen paljoa halvempi ole sieltä. Pearl glown taisin Gardenista ottaa.

Vanity kirjoitti...

okei no hyvä sit jos on lahjakortti ; ) Joo ei se kauheesti halvempi ois kun laskee postaritkin eikä toi punnan kurssi oo enää niin superhyvä.

Miina kirjoitti...

Multa löytyy neljä designeria mm. Nude Pink Design 508 ja se on tuosta aika paljon laimeampi versio. Mua taas kiinnostaisi enemmän tuo Misty Mauve, mutta täytyypi ehkä vähän hypistellä sitä ennen kuin _ehkä_ ostan :) Noita pinkkejä ja liiloja on sen verran, että luulen kykeneväni vastustamaan tämän paletin kutsua :)

Vanity kirjoitti...

Joo en tiedä mitä tämän kanssa tapahtuu.. tuo violettikin oli senverran sumuinen, ettei suosikkisävyjen joukkoon mene.. sellainen kokovioletti designer ois hieno..ehkä.