lauantai 31. heinäkuuta 2010

Pitsitarroja kynsiin

Hakusessa oli pitsitarrat kynsikoristeluun. Ebayhin vaan hakusana esim. "lace nail stickers" ja sieltä valkkaamaan. Tässä setissä oli 10 kpl n. 35 sentin mittaista liuskaa.
Nämä ovat sellaisia vähän kumimaisia tarroja, todella helppo asetella liuskanpää kynnelle vaikka vinoon ja naps, katkaista siististi kynnen reunaan ilman apuvälineitä.
Ensin ei ollut edes tarkoitus tämän lakan päälle niitä asetella, mutta oli pakko päästä testaamaan.. lakkana siis edelleen Sally Hansenin HD DVD.
Osa näistä on tosiaan yhtenäistä nauhaa, osa irrallisia kuvioita, kuten alla olevassa kuvassa, jossa on kaksi tuollaista kieppitarrakuviota.
Apuvälineenä voi käyttää pinsettejä tai sitten omia kynsiä. Nämä lähtivät siististi ihan kynnenkärjellä nostaen muovialustasta.
Täytyy tuo kesto vielä testata, en laittanut tarrojen päälle mitään. Kolmisen päivää näitä varmaan pidän, mihin sisältyy suihkua ja hiustenpesua.. katsotaan miten kestävät.

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Tosi ihkuja! Mulla on kans pitsitarroja LooksDesigniltä mutta tiedä taas milloin ennättää testata...joskus nuo muuttuu lismaiseksi ja niihin jää nukkaa, ainakin joihinkin tarroihin jotka on kumimaisia.

Vanity kirjoitti...

Ensiks mäkin ajattelin, että ois vähän tarttunut jotain nukkaa, mut ehkä se oli vain joku haituva, nyt ovat olleet n. 24 h eikä mitään onkelmaa.

MaryJane kirjoitti...

Onpa kauniita. :) Munkin oli pakko tilata eBaysta kynsitarroja, kun olin jo unohtanut moiset ihanuudet. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tämä sinun blogisi.

Vanity kirjoitti...

Kiitos MaryJane, onneksi kynsirihkama on maailmalla niin edullista, että voi huoletta tehdä heräteostoksia ; ).

Alcione Santana kirjoitti...

Lindo!!!

Vanity kirjoitti...

Thank you Alcione and welcome to my blog : )