lauantai 17. heinäkuuta 2010

Gradient sponge mani.. practice

Kerrankin oli aikaa ja malttia kokeilla sponge mania.. olin suunnitellut käyttäväni jotain meikkisienen palasta, kai se sitten on ok, tai ehkä joku vähän höttösempi olisi parempi? En odottanut mitään hienoa tulosta, kunhan testailin, että mites tää nyt sitten toimii..
Ensin laitoin aluslakan, sitten töpöttelin meikkisienen palalla n. 4-5 kerrosta lakkaa, ensin n. 3/5 alueelle ja sitten vaikka kolmanneksen ylemmäs (olipas selkeästi ilmaistu). Senhän voi tehdä niinkin, että maalaa kärjen normaalisti lakkasudilla, antaa vähän kuivua ja sitten töpöttelee sienellä vähän alemmas. Trial and error, sanoisin.
Tuossa etusormessa oleva violetti on Zoyan Mimi, ja se ruttaantui vähän rumasti.. Muutenkin käsitin niin, ettei sitä sientä kannata hirveästi kerralla painella edestakaisin, vaan painelee kerroksen, antaa kuivua ja sitten lisää. Tähänhän ei mene aikaa paljoakaan tavallista manikyyriä kauempaa, koska nuo sieneilykerrokset kuivuvat nopeasti. (Rasvailin vähän kynsinauhoja, eihän sitä huomaa öhh joopa)

Tässä käyttämäni tuotteet.. aluslakkana Color Clubin Milky White base, pikkusormessa ChG Dorothy Who + Chanel Blue Wish, nimettömässä ChG Strawberry Fields + ChG Fairy Dust (joka on loistava tällaisiin kuorrutuksiin, mutta kuivuu tosi hitaasti!!, keskisormessa Nubarin Knight's Armor + ChG FD, etusormessa Zoyan Mimi ja Pure Icen Heart Breaker, joka ei ollutkaan mikään kimallelakka..öh.
Sponge manissa saa myös käyttöön ne semihyödyttömät glitterlakat, joissa ei ole (paljoa) pohjaväriä ja joiden kanssa saa epätoivosena miettiä, että mitäs mä näillä sitten teen. Mutta missäs ne on silloin kun tarvitaan?

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Spongeilu on kivaa :) taloussieni on siinä tosi kätevä. Lakat tosiaan töpöteltynä kuivaa nopeammin ja liukuvärjäykset on aina ihania. Töpsöttelee vaan eikä painele niin sujuu hyvin :)

Vanity kirjoitti...

Piti kokeilla vielä useammalla värillä.. joo ei se niin vaikeaa ole : )