keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

My favourite scents

Taas yksi osa-alue lisää, jota voi harrastaa pakkomielteen omaisesti. En tajua hajuvesien kuvauksista mitään, en todellakaan osaa sanoa onko tässä nyt vaniljaa, mangoa ja vähän bergamottia. Pidän raikkaista tuoksuista noin pääsääntöisesti. Nyt kun noita tuoksuja on kertynyt vähän liikaakin, koitan ostaa vain 1-2 tuoksua vuodessa.. rajoitus on mielestäni onnistunutkin, silti tuntuu etteivät ne vähene tai kulu.

Ylläolevassa kuvassa vasemmalta: Jennifer Lopez Live Luxe (hedelmäinen, hyvin samantyyppinen kuin Escadan Pacific Paradise), Versace Versense (vihreä), Moschino I love love (samis D&G:n Light Bluen kanssa) ja Espritin For my spirit, nämä markettituoksut yllättivät. Tämäkin on sellainen vihreä tuoksu.
Escada Magnetic Beat (hattaraa ja ripaus maustetta), JLO Miami Glow (kookos? aurinkovoiteet), Sunset Cafe Cherry Bomb (kirsikka) ja Acqua di Parma Arancia di Capri (appelsiini). Julkkistuoksuihin suhtaudun kriittisesti, mutta Jenniferin tuoksuista olen pitänyt Glowsta lähtien. Tämä Miami Glowkin on sillä lailla ristiriitainen, en oikein osaa käyttää sitä, mutta en voi olla ilmankaan. Ylempänä oleva Live Luxe menee varmaan vielä uudelleen hankintaan. Escada on myös ollut sellainen sarja, jonka hedelmäisistä kausituoksuista olen pitänyt tosi paljon ja muutamasta mausteisemmastakin, kuten Sentiment ja tuo MB. Viimeisimpiä Escadoita en ole hankkinut.

Nämä helteet ja aurinkokelit eivät tietenkään ole mitään potentiaalisia hajuvesikelejä, hajustetut vartalovoiteet riittävät tai jos omistaa alkoholittomia versioita tuoksuista. Yllä Pradan Infusion d'iris, jota en ole osannut käyttää, on sen verran erilainen kun yleensä käyttämäni tuoksut. Eräs aamu sitten olin ottavinani Versensen ja ehdinkin suihkauttaa tätä.. olin ihan tyytyväinen, kunhan kelit hieman viilenevät aloitamme Pradan kanssa yhteiselämän. Harkinnassa on myös uusi Tubereuse.. sitten messissä ovat tietenkin ihanat Cleanit, tuossa eräät suosikeistani eli Warm Cotton ja Shower Fresh. Looves. Alla Donna Karanin ihana puuterimainen Cashmere Mist.
Yleensä suihkautan tuoksua vain kerran tai kaksi riippuen sen intensiivisyydestä, ennen pukeutumista. Tuoksunhan ei ole tarkoitus haista 200 metrin päähän, tämän jos arvon leidit oppisivat. Ja miksei partavettä yliannostelevat miekkosetkin. Tuoksut kannattaa säilyttää huoneenlämmössä ja valolta suojattuna.

Mielellään käytän myös lemppareitteni voiteita. Näitä en yleensä hulaa koko kroppaan vaan lähinnä ns. pulssikohtiin ja sipaisu vähän sinne ja tänne. Tässä Escada PP, Cliniquen Wrappings (vihreä), Victoria's Secretin makea Love Spell, Escada Sportin nostalginen Sport Spirit (hamstrasin pari Mansikkalasta, en tiedä ovatko hyvässä hapessa edes, mutta kun tuo on niin ihana tuoksu!), Cleanin Fresh Laundry ja Moschino I love love.
Paljon jäi vielä esittelemättäkin, täytyy jatkaa joskus aiheesta. Yleisesti sanoisin olevani valmis maksamaan tuoksusta n. 40-50 e max., voiteesta 15-20-jotain e öbaut, nuo voiteethan maksavat maissa hirveästi huh. Suihkugeelejä en yleensä tuoksusarjoista osta.

4 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Moschinon tuoksu on ihana! Harmi kun mulla meni se suutin rikki eikä sitä saanut enää toimimaan, meni sitten roskiin koko pullo. Olen miettinyt monesti sitä keltaista Moschinoa, onkohan se ihana?

Suvi kirjoitti...

Kiitos ideasta, täällä on joku toinenkin joka omaa pakkomielteen hajuvesiin :D Voisin itekin laittaa vähän kuvaa kehiin :)

Vanity kirjoitti...

CN; juu Moschinolta tulikin sitten niitä Happy Fizzejä vai mitä ne oli, hauskoja pulloja ja ihan hyviä kai, mut nyt ei saa ostaa eikä innostua hahaa : D. Paitti jos sulla ei ole ylettömästi noita puteleita, niin käys kokeileen niitä ; ).

Suvi; niin ja se ikuinen täydellisen tuoksun metsästys, huoh.. kai niitä on oltava 60 vähemmän täydellistä sitten : D.

Suvi kirjoitti...

Sitten kun aina sillä samalla kertaa löytää monta täydellistä tuoksua! :D http://kismanelamaa.blogspot.com/2010/07/varia-ja-tuoksua-joka-lahtoon.html
Tossa on linkkiä tohon mun hajuvesi-esittelyyn jos kiinnostaa ;)