torstai 15. heinäkuuta 2010

OPI Done out in Deco + ChG Electric Lilac

OPIn Done out in Deco, kaksi kerrosta, kuorrutettuna China Glazen glitter-kokoelman lakalla Electric Lilac. Kiva, että sillekin tuli nyt käyttöä, kun en ole oikein meinannut keksiä..
DoiD ei ole mikään suosikkililani.. tuon Chinan glitterin päälle voisi vielä laittaa kiiltolakan, jos haluaa, koska se kuivuu vähän rakeiseksi.


Hieman suttuisempi kokeilu.. alla Essien MCA, etu-ja keskisormissa Chinan Blue Hawaiian, nimetön ja pikkurilli Chinan Atlantis. Hyvää tässä kokeilussa oli se, että nyt muistan, että näitä voisi käyttää puolipeittävien tai pastellilakkojen kanssa, kuitenkin noissa glittereissä on sen verran pohjasävyä, että se muuttaa pastellilakan sävyä eli kannattaa laittaa tasainen kerros tätä lakkaa.. + nämä ihanat lutraamisesta kärsivät kynsinauhat, cool. Blue Hawaiian on varmaan aika kiva jonkin baby blue-sävyn päällä, ei tässäkään huono.

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihana yhdistelmä tuo lila :) alemmasta kivempi BH:n kanssa.

Vanity kirjoitti...

Tänks, onko sulla muuten BH? kokeiles joskus huvikseen MCAn päälle, aika raikas. otin tuon sotkun jo pois. Harmi se lakan rakeisuus, on vähän ärsyttävää.

Charming Nails kirjoitti...

Mulla ei mun mielestä ole sitä. Siksi vähän ihastuin. Ei kyllä oikein ole nyt jaksanut noita Chinan glittereitä, katsotaan syksyllä taas.