keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Shoppailua Direct Cosmeticsilla osa I

Joskus taannoin tuli tässäkin putiikissa shoppailtua enemmänkin tai ainakin kuvittelen niin, sittemmin se on jäänyt.. piti oikein miettiä, että mikäs se oli Direct.. cosmetics? Ehkä siinä on se, että kun tilaa laatikollisen roinaa, niin se tyydyttää "ihanien löytöjen"-tunteen joksikin aikaa.. Sally Hansenin alus/päällyslakan ostin, koska nämä Hansenin halppikset ovat toimineet ihan hyvin ja aina on tarvetta toimivalle aluslakalle. Almayn Kinetin-sarjasta otin tuollaiset yövoiteet, en tiedä onko noilla nyt eroa, INCIssä jonkin verran on.. näitä on kuitenkin kehuttu ja en aina oikein tiedä mitä sitä yöksi lykkäisi naamaansa.. en varsinaisesti tarvitse voidetta yöksi, mutta silloin on tietty hyvä laittaa joku korjaava/kuoriva A-vitamiini, BHA- tms. voide.
Tämä on tuon pienemmän eli olettaisin vanhemman version INCI, joo onhan siinä silikoniakin ihan mukavasti..

Nämä POP Beautyn Caket ovat niiiin vaikeita vastustaa.. huoh. Tässä Peaches Eye Cake, ruskeille silmille muka tarkoitettu.
Siellä on hurjasti POPin tuotteita alessa..
Kuten tällainen Glow Belle kit.
Salamalla.

Tuossa pari vetäisyä ensin POP Beautyn Eye Cakesta ja pari viimeistä Glow Bellestä.

Kaikkien ostamieni tuotteiden hinnat olivat 1.99£-6.99£, putiikki siis Englannissa. Laitan kakkososassa tarkemmin noista hinnoista. Postarit ovat 2,95£ + jokaisen tuotteen osalta pieni painolisä, joka näkyy kun olet rekisteröitynyt ja klikkailet tuotteita koriin, näet tuon lisän (monesti vain 0,25£), joten voit helposti poistaa tuotteen, jos tuntuu, että lisäkulua tulee liikaa. Hinnat siis punnissa. Lootallinen tavaraa tuli ihan muutamassa päivässä.

Tällaiset kaupathan ovat vähän sellaisia outlet-tyyppisiä, markkinoilta poistuneita merkkejä tarjolla, juuri nyt on tullut iso satsi Calvin Kleinin meikkisarjaa, joka ei oikein tunnu saavan tuulta siipiensä alle, koska meikkisarja on lanseerattu ja lopetettu useaan kertaan.. Myös esim. Suomesta poistuneelta ROCilta löytyy edullisesti vielä jotain tavaraa.

Ei kommentteja: