maanantai 9. marraskuuta 2009

Bobbi Brown Earth Metal palette

Minkäs luomiväripalettihullu itselleen voi? Näin ihania swatcheja tästä paletista ja kotiinhan se oli saatava. Paletissa on 5 Metallic Eye Shadowta ja 1 Shimmer Eye Shadow, huularit ovat Creamy Lip Coloreita.

En ole tällaisten yhdistettyjen luomiväri/huulipalettien suurin ystävä, mutta luomaripuolen ihanuus voitti. Onneksi välissä on selkeä "muoviläppä", joten ei ole pelkoa, että värit sekoittuisivat.
Testatessani käytin paletin kultaista sävyä (toinen oikealta) liikkuvan luomen sisäreunassa ja ulkoreunassa tumminta harmaata, jonka pigmenttisyys pääsi vähän yllättämään, varsinkin kun käytin paletin omaa "sivellintä".. kyseessä siis kolmas sävy oikealta. Koitin myös ruskeaa sävyä ulkoreunassa, toinen vasemmalta. Toivoin lopputulokseen enemmän raikkautta, mutta kylpyhuoneen keinovalaistuksessa meikki näyttikin paremmalta kuin tehdessäni sitä luonnonvalossa.

Ja tietty tässä kävi niin, että kun swatchailin edellisenä päivänä, en enää muistanut mitä värejä swatchasin.. öh no melkein muistan. Eli etusormessa vasemmanpuoleinen sävy, keskellä molemmat harmaat eli paletin keskimmäiset sävyt, oikealla mielestäni paletin oikeanpuolimmainen sävy.

Huulivärit vaikuttivat hyvin läpikuultavilta, mutta sinänsä ihan käyttökelpoiset sävyt mulle.

2 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Tosi kivat värit. Aika tuntematon merkki tämä Bobbi Brown minulle, omistan vain yhden paletin. Olen siihen kyllä todella tyytyväinen, voisi näitäkin hankkia lisää.

Vanity kirjoitti...

Kivoja luomarijuttuja Bobbi ainakin aina keksii..