torstai 19. marraskuuta 2009

Make Up Store PlatinaMake Up Storen Platina, kaksi kerrosta, ei päälilakkaa. Ja jopas on huonosti kuivuva lakka. Tarkemmin kun katsoo, huomaa, että kerros 1 kärsi jo jonkinlaisesta ruttaantumisesta, iloisesti laittelin vaan toisen kerroksen päälle, otin kuvat JA RUTTASIN SEN JÄLKEEN jossain vaiheessa KOLME KYNTTÄ. Pardon my shouting, mutta hei, mikään lakka ei tänäpäivänä kuivu noin huonosti. En edes käytä mitään pikakuivattajia, siltikään mun ei tarvitse lakkausten jälkeen kävellä sormet pystyssä tuntikausia. Muutenhan tämä olisi ihan kaunis, foil/kromityyppisen vaikutelman antava hohtava hopea.. tai siis platina. Plus että jos näistä joutuu pulittamaan n. 13-14 e? Tämä kyseinen lakka on useampia vuosia vanha, joten en ole varma, onko enää edes valikoimissa.

2 kommenttia:

MV kirjoitti...

Ei oo kyllä mitään rasittavampaa ku hitaasti kuivuva lakka. Kiireessä sutaset jotain kynsiis ettei näyttäis ihan karseelta ja siinähän sit kuljet koskematta kynsilläs mihinkään sen 20min. Sit ku kuvittelet et on kuivat ja meet käymään veskissä et pääsis jo lähtemään ni oijoi ku se napsahtaa siihen vetoketjuun ja kaikki men persiilleen :D

Vanity kirjoitti...

Hahaa, joo vessareissut on suunniteltava hyvissä ajoin ennakkoon tai sitten vetoketjua ei ainakaan voi vetää takaisin ylös jos sen saa jotenkin alas!

Noh, uusiks meni koko manikyyri nyt.