keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Lisää..lakkaostoksia

Jee, joskus Suomestakin saa jotain erikoista! Seppälässä on nyt jonkinlainen valikoima Sinfulin lakkoja, joita Jenkeissä saa dollarilla parilla, Suomessa hinta 3,95 e. No ei mikään kohtuuton kuitenkaan. Eipä olisi osunut sieltä ahtaan välikön alahyllyltä silmään, jos en varta vasten näitä olisi ollut etsimässä. Mulla joku Sinfulin lakka oli ja mitään suurta vaikutusta ei sinänsä tehnyt. Kuitenkin aina on kiinnostanut esim. sävy Daddy's Girl, josta olen nähnyt ihania lakkauskuvia. Moni on varmaan tilannutkin näitä lakkoja esim. CherryCulturesta.

Vihreästä kellon suuntaan: Sinful San Francisco, Daddy's Girl, What's Your Name, Blue Ocean ja Pink 4 Glitter.
Swatchit: Pink, Ocean SF, DG ja WYN.


Sama järjestys. Daddyssä on siis purppurapohjassa hienoista kimalletta ja Whatsissa mustalla pohjalla turkoosia kimalletta. SF on uskaltaisiko sanoa smaragdin vihreä ja noissa kimallelakoissakin on onneksi vähän väriä pohjalla. Toivottavasti tällä viikolla ei enää tule lakkaostosuutisia..

15 kommenttia:

.Nekku. kirjoitti...

Seppälä aina välillä yllättää. Pitäisi näköjään taas piipahtaa. Saisivat vain (ainakin täällä Oulussa) pitää parempaa huolta meikkihyllyjen siisteydestä ja järjestyksestä, välillä ihan ällöttää katsella. :(

Vanity kirjoitti...

Nykyään ei tuu Seppälässä käytyä oikeen muutenkaan, näin nyt vasta ekaa kertaa ne MsChic-meikitkin..näitä lakkoja oli yks pienehkö teline, jossa n. 2 kpl kutakin sävyä. Äkkiä vaan apajille ; ).

Amabile kirjoitti...

Siis oikeesti, Seppälästä Daddy's Girl??? *pyörtyy* :-) täytyypä lähteä penkomaan lähimmän Seppälän hyllyjä!

Anonyymi kirjoitti...

Hehee, ihmettelin blondina, et mihin ihmeen kellon suuntaan, kun se teksti oli svatsi-kuvan yläpuolella, hihii. Aikas herkkuja sävyjä. Toivottavasti en käy Seppälässä silti. -sh-

Vanity kirjoitti...

Jep, Amabile, miten osasivatkin juuri tuon sävyn valita messiin ; ) Mietin itsekin pitäisikö käydä äkkiä hakemassa tuplakappale, mutta oisko sitten tarvetta kuitenkaan..

Joo -sh- se teksti oli vähän huonosti aseteltu, tässä on mun mielestä vähän kömpelö tää systeemi, eikä tekstin siirtäminen olekaan niin yksínkertaista.. tai sitten käyttäjä on yksinkertainen ; )

Anonyymi kirjoitti...

No sä et ainakaan yksinkertainen ole. Tällä kertaa tais lukija olla yksinkertainen jos joku ;)
Pitikin taas tulla katselemaan noita kuvia, mutta vielä en sortunut sentään. :P -sh-

Vanity kirjoitti...

Käy se dg hakemassa pois ; )

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinun, kävin tänään ostamassa tuollaisen uuden seppälä lakan(: Sävy oli joku punertava jossa oli hippuja ja hileitä.
Aivan ihana lakka!

Vanity kirjoitti...

Hyvähyvä, meinasin ahneuksissani ottaa vielä sellasen missä oli "tikkuhilettä", mutta jätin sen nyt sitten toistaiseksi kauppaan..

meme kirjoitti...

Onko noi Sinfulin lakat hyviäkin? Siis levittyykö hyvin, onko peittäviä jne. :)

Vanity kirjoitti...

En menisi superlaadukkaiksi väittämään, deegeetä tuossa kokeilin yhteen sormeen, vaati ainakin kolme kerrosta, levittyvyys kai sinänsä ok, pysyvyys oli ihan moitteeton kiiltolakan kanssa sen 3-4 päivää. Lähinnä suosittelen siinä mielessä, että (jos)sarjalta löytyy jotain mielenkiintoisia, jopa uniikkeja sävyjä, kuten DG. Toisaalta SF on mielenkiintoinen myös, hyviä vihreitä ei taida kaupoista kauheasti täältä löytää.

Anonyymi kirjoitti...

Pitääpä testailla noita Sinfuleja :) Kivoja sävyjä ainakin löytyy. Kiitos vinkistä!

Vanity kirjoitti...

: )

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi

Vanity kirjoitti...

Kiitos kommentista, toivottavasti viihdyt jatkossakin : D.