maanantai 9. marraskuuta 2009

Lakkaostoksia

Näitä herkkuja kalastelin Ebaysta SparklingNails-myyjältä. Muuten ihan kiva juttu, mutta en tiedä miksi paketti viipyy matkalla aina kaksi viikkoa, ja eli tässä tapauksessa ostin tuotteet torstaina, ne postitettiin seuraavana tiistaina ja sain kuoren päivää vaille kaksi viikkoa maanantaina. Hmph. Siinä saa aika kauan hehkuttaa mielessään ihania ostoksiaan, ja on jo kyllästynyt, kun saa ne käsiinsä.
Vihreästä Nubarista eteenpäin eli: Nubar Greener, Zoya Matte Velvet Veruschka, Zoya MV Savita, Zoya MV Harlow ja Zoya Ultra Glitter Astra.

Ja voi kuinka kauan odottelin Astraa, promokuvat näyttivät elämää suuremmilta, PINKKIÄ GLITTERIÄ WOOOOW, totuus sitten vihdoin ja viimein, piiittkkään odottelun jälkeen.. Näin siis toki jo pari viikkoa sitten lakkauskuvia tästä.

Swatch, kolme kerrosta, kiiltolakka päällä. Nosiis. Kivaa on toki, että lakassa on värillinen punapinkki pohja, jolloin siitä voi saada ihan järkevän lakkauksen ilman erillistä, värillistä pohjalakkaa. Mutta. Kyllä tämän mun mielestä on enemmän tavispunainen kuin mikään Elämää Suurempi Pinkki. Tämä ei ole sellainen sävy, jota yleensä suosisin. Väri kynnellä näyttää ihan tasaiselta ja kelvolliselta, jostain syystä tuossa kuvassa aika epätasaisen sutun näköinen. Jos lakka ei ole mahdoton poistettava, saatan kuitenkin harkita hopeisen Ultra Glitter Lunan ostamista.
Nämä muut tapaukset vaikuttavat mielenkiintoisilta, ekaksi tekisi mieli lakata Zoyan vihreällä.. Meinasin sanoa, että tämä on vuoden ainakin toiseksi viimeinen lakkasatsi.. eh parempi vannomatta. Eihän mulla ole vielä edes Khromeja, sitten tulee Wizardit ja Alicet ja ties mitä. Huoh.

5 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Ihania ostoksia, heti tuli himotuksia. Minustakin tuo on enemmän punainen. Montakohan lakkatilausta tänä vuonna vielä tulee tehtyä? Ehkä Wizardit ainakin ja joku kakanruskee Nubar ja se DS Desire täytyy saada.

Vanity kirjoitti...

Ai niin ne suklaatryffelit.. ei se ruskea aina ole huono sävy ;)

Charming Nails: kirjoitti...

Nova on kyllä pinkimpi kuin tämä. Onko tullut Astraa käytettyä?

Vanity kirjoitti...

Kröh ei oo vielä tullut käytettyä.. jos sitten joulunmaissa vaikka.. eli kohta. SEN PITI OLLA PINKKI. PINKKI!! mä en niin hirveästi välitä tavallisista punaisista glittereistä kuten rupi pamps.

Charming Nails: kirjoitti...

Ehkä kannattas neidin Nova tilata ;) Se on purple pinkki. Rupia taidan laittaa joulukynsiin. En ennen tykännyt punaisista mut nämä "erikoiset" on valloittaneet syrämeni :)