torstai 12. marraskuuta 2009

Zoya Veruschka

Noniin, jonkin verran siis kärjet kuluivat päivän tiimellyksessä, harmi, lähinnä kuvien kannalta. Olin oikein tyytyväinen tähän lakkaan muuten, ihailin lakan samettipintaa koko päivän ; ). Kaunis sävy, eikä suoranaisesti kaipaa kiiltolakkaa päälle, kuten tykkään esim. OPIn Suede-lakkojen kanssa.
Salamakuvassa tuo shimmeri tulee esiin, ei siis ole mitään päälilakkaa. Normaali aluslakka, kaksi kerrosta värilakkaa.

Oli pakko vielä verrata näitä; Vasemmalla ChG Let's Groove, keskellä Sinful Daddy's Girl ja oikealla ChG Flying Dragon. LG näyttää tuossa tosi omituiselta..

9 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Luulin että sulla on päällyslakka tuossa alakuvassa O_O tosi kiva lakka mutta eikö olekin ärsyttävää miten nopsasti nuo kuluvat?

MQ kirjoitti...

Oi, miten ihana vihreän sävy! Todella nätti :)

Vanity kirjoitti...

Juu ceeän, on varmaan pakko vähän noita kärkiä lakattava uudestaan : I. Ihmettelin itsekin tuota salamakuvaa, mistä se kimallus tuli! Täytyy vielä iskeä tähän kiiltolakka päälle ja syynätä seuraukset.

MQ, kiitän Ms. Veruschkan puolesta. Hän pahoittelee, ettei ole ihan edukseen noissa kuvissa ; )

kelliegonzo kirjoitti...

this is a GORGEOUS green!

Vanity kirjoitti...

Hi Kellie, it is, isn't it? The natural light pic didn't turn out good, but I love this and "matte velvet"-formula! Some tip wear after a day, though.

Sini kirjoitti...

Tosi hienoja lakkauksia sulla! Oma blogini käsittelee myös kynsiaihetta ja aina olisi kiva saada lukijoita (: Käy katsomassa jos tykkäät (:

Vanity kirjoitti...

Kiitos, täytyypä tsekata ; )

Anonyymi kirjoitti...

Onko noi kaksi oikeasti lähellä toisiaan vai näyttääkö vaan? Jaa että mitkä kaksi? :P Swatchin perusteella ei tullut mieleen, että Isin tyttö vois olla lähelläkään Flying dragonia. Onko iskä enemmän päällyslakkamainen vai peittääkö kaiken kuten maxi sloggit? -sh-

Vanity kirjoitti...

Eka ajatus oli itselläkin, että DG ois valmiiksi kiiltävä versio FD:stä.. mulla on toi muoviläpyskä vielä tossa, FD näyttäs vähän punertavammalta. Toisaalta tuo DG tuntuu vaativan 3 tai jopa 4 kerrosta ollakseen peittävä. Se on se laadun merkki, u know.. kai se dg on ihan perussloggiksi kuitenkin tarkoitettu.