sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Zoya Harlow


Harmi, että lakka ei tallennu kameralle nätisti varsinkaan luonnonvalossa. Olen edelleen ihastunut näihin Matte Velvet-lakkoihin, niinpä otin toisen lakan testiin heti edellisen perään. Ihana lakka, ei voi muuta sanoa. Kuvissa kaksi kerrosta, alemmassa kuvassa laitoin kiiltolakan pikkusormeen. Juuri tuossa kiiltolakkasormessa värin syvyys tulee todellisimmin esiin kuvassa, muutoin se ei tallentunut.

8 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Tämän voisi kyllä laittaa ostoslistalle, todella mehevä sävy!

Vanity kirjoitti...

Juu, kannattaa ainakin yksi hankkia. Tai siis oikeastaan kaikki kolme.

Eve-ning kirjoitti...

Toosi nätti, jotenkin sykähdyttävä :D Myös kiillon kanssa kaunis!

Vanity kirjoitti...

Kiitos Eve-ning, jotenkin vaan höpsöä, nyt kun katselen tässä ei-niin-kirkkaassa valaistuksessa sitä, se näyttää enemmänkin viininpunaiselta kuin tuollaiselta violetilta.. sitten pitäisi verrata näitä vielä OPIn Suedeihin ko jaksais ; ).

Anonyymi kirjoitti...

apua mistä tätä lakkaa saa? :D pakko saada!

Vanity kirjoitti...

Hello Anonyymi, tällä hetkellä ainakin Ebaysta, ehkä myöhemmin esim. sellaisista nettiputiikeista kuin NailDeRoyale ja Nailetc.

Charming Nails: kirjoitti...

Tämä oli kyllä niin upea kuin kuvissasi. Zoyan lakkoja pitäisi kyllä harkita enemmän, nämä ainakin kuivuu nopeasti. Ja tää oli helppo levittää vaikka oli 2 kerrosta aluslakkaa, ei mennyt raidoille kuten OPI matat aluslakan kaa.

Vanity kirjoitti...

niiden pitäisi julkaista enemmän lakkoja tällä ihmeformulalla. mulla on vielä se yks näistä kokeilematta.. koskahan sen vuoro ois.