perjantai 6. marraskuuta 2009

OPI DS -brown comparison swatches

Päätinpä huvin vuoksi vertailla muutamia ruskeasävyisiä lakkoja OPIn Designer Series-sarjasta. Etusormesta eteenpäin: DS Glow, DS Illuminate, DS Desire ja DS Jewel.
Sama järjestys, kaksi kerrosta, paitsi pikkusormen DS Jewelissä kolme. DS Glow on vaalein, tämän syksyn mallistoa ja metallisen kullanruskea. DS Illuminatessa on vihreä flash, lakassa on tätä uudempaa OPIn "keksintöä" eli hieman rakeisemman näköistä glitteriä tai jotakin shimmerin ja glitterin väliltä. Illuminate on mielestäni semi-holo. DS Desire on taas näistä ainoa täysin hologrammilakaksi luokiteltava, eikä luonnonvalossa lumisateessa tuo parhaita puoliaan esiin. DS Jewel on näihin verrattuna voimakkaan punasävyinen, violetinruskea, jossa paljon kultaista shimmeriä, muttei holoa.
Alkuviikon borin' old French, kärjissä OPIn Bride's Bouquet, päällä OPIn Princesses rule.

3 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Kiitos vertailusta, kyllä tuo Desire on saatava :) ranskis on ihana, sulla on niin nätit kynnet!

Vanity kirjoitti...

Kiitsa, olin muuten yllättynyt, ettei se PR:n pinkkeys näkynyt oikeen ollenkaan.. PR on niiiin kaunis pullossa, olen tainnut vähän säästellä sitä. Muutenkin tähän vuodenaikaan saa lakkailla kotona puolipimeässä, aina pieni yllätys kun näkee kunnon valossa jossain, että tältäkö se nyt oikeasti sitten näyttää..

Charming Nails: kirjoitti...

Onhan se aika hopeinen, pinkkeys ei tosiaan näy oikein ollenkaan. Onneks on se Yokohama lakka niin se on vähän pinkimpi.