sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Sephora by OPI Absinthe Makes the Heart

Ensimmäinen Sephora by OPI-lakkani, AMtH, oisko kolme kerrosta. Tämä on oikeastaan sitä, mitä harmaalta lakalta toivon, ei liian vaalea, ei mustannäköinen, ei kuolleen näköinen tai tylsä. AMtH on täynnä eriväristä shimmeriä; vihreää, punaista, hopeaa, sinistä ja kultaakin kun tarkemmin katsoo! Vihreys on se dominoivin vivahde, lakattuani en vihertävyyttä huomannut kodin ilmeisesti hieman hämärämmässä valaistuksessa, ihmisten ilmoilla vihreys näkyi selkeämmin.

Kuvaaminen olikin toinen juttu.. ei meinannut kelpo otoksia syntyä millään.
Lakka tuntui ehkä hieman hitaasti kuivuvalta, toisaalta hutivedot jymähtivät kynsinauhoihin.

Olen tosi tyytyväinen kuitenkin hankintaan. Jos ei Sephoraan pääse paikan päälle piipahtamaan, vaihtoehdoksi jää Ebayn tarjonta. Toistakymmentä dollaria näistä joutuu pulittamaan, ellei hyvää huutokohdetta osu kohdalle. Yritänkin miettiä tosi tarkkaan, mitä näistä sävyistä todella "tarvitsen"...

5 kommenttia:

Charming Nails: kirjoitti...

Vähän näkyy tuota vihertävyyttä. Onpas tosiaan kaunis lakka, aiemmista kuvistasi ei tuo ihanuus täysin näkynyt. Hyvä hankinta!

Vanity kirjoitti...

Joo, harmittaa noi kuvat, ei vaan tule esiin yhtään tuo lakan kimallus! Kele. Aikaisempia omia kuviahan mulla ei ole ollut tästä, mutta meinasit ehkä jonkun muun lakkauskuvaa, jonka olen näyttänyt?

Amabile kirjoitti...

Ainakin tuossa pullokuvassa näkyy hyvin vihertävän :-) Kyllä Suomen talviaika on ankeaa valokuvaamisen kannalta, mutta hyviähän nuo sun kuvat ovat. Nimim. uutta kameraa odotellessa ;-)

Charming Nails: kirjoitti...

Joo ne mitä luulin Brettilinkeiksi :)

Vanity kirjoitti...

Juu vihreys pukkaa tossa viimeisessa kuvassa, jopa liikaa! Me ei absintin kanssa olla ollenkaan tyytyväisiä noihin kuviin, kiitos kuitenkin ; ) Toisaalta jossain sanottiin, että jos kamerasta on patterit loppumassa, se tarkentelee miten sattuu, joo tuntuu kanssa siltä. Eli ei kannata paristokäyttöistä vempelettä ostaa..