sunnuntai 29. elokuuta 2010

Kinda OT

Viime viikolla en silleen varsinaisesti syönyt karkkia, mitä nyt vähän maistelin. Mua viehättää suunnattomasti kaikki Ameriikan herkut, niinpä tilailin maistiaisia Discshopin kioskista. Helsingissä myös Behnford's myy samaa osastoa, onpa siellä tullut joskus piipahdettuakin. Sieltä voi myös tilata postitse nameja.

Kuvassa näkyy myös Haribon vaahtissäkki, ihania sinisiä toffee-Marianneja, valkoisessa kääreessä Muma-rahkapatukka (näitä oli K-marketissa) ja Smash-patukka (ärrältä), joka oli tietysti oikein makoisa.
Ylävasemmalla Hershey's valkoinen suklaa, jossa keksipaloja, oikealla Twizzlers, kirsikanmakuinen tuollainen öö lakunauhajuttu (mutta siis hedelmää), ei kovin erikoinen. Alhaalla oikealla keltainen kääre Laffy Taffy mansikka-banaanitoffeelaatta, ei mikään paikanirroittajatoffee vaan hieman pehmeämpi, pinkki, ja mmm.. oikein hyvän makuinen. Oikealla alhaalla punainen Mike and Ike trooppiset hedelmät hedelmärae, tavallaan hyvä, jotkut ehkä vähän saippuanmakuisia. Ja sokerina pohjalla, ylhäällä keskellä, ai kiva siitä on jäänyt otsikko kuvan ulkopuolelle, se on nääs Burger Kingin Cheesy Fries, juustonmakuisia perunasnackseja. Tuo on aika pieni pussi, n 50 g ja hintaa 2,95 e, joten ei ihan sikahalpaa.. postarit Discshopissa 2,95.
Löysin myös sellaisen maahantuojan kuin His&Hers, joka tuo tällaisia herkkuja Suomeen, siellä on myös jälleenmyyjistä lista, ja mikään noista paikoista ei ole lähiseudullani. hei haloo. Noita saattaa siis löytyä esim. erinäisistä Citymarketeista, tai vaikka Kampin K-kaupasta, täytyy varmaan käydä siellä. Jenkki-Ebayssa on myös hyvä myyjä looneystuff, jolta saa kätevästi flat ratena isomman erän vaikkapa suklaapatukoita.

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Jotenkin kummasti eksyin heti discshopin kioskiin :DD

Vanity kirjoitti...

hihii, tehtävä onnistunut ; ) Onhan tuo tuontitavara vähän kallista, mutta onneksi noi postarit on edulliset. Siellä on myös nopea toimitus, eikä muutenkaan mitään valittamista putiikissa..

Charming Nails kirjoitti...

Jotenkin kummasti taidan minäkin eksyä...
Ne oli muuten hyviä ne Kellogg`s patukat, otin niitä keltaisia. Smässejä en nyt sit kerenny maistella, vedin eilen purkin Bee & Jiitä, se kannattaa tehdä kun on laktoosivaivainen.
Nyt koskee mahaan. Nyt kun on vähentänyt niin heti tulee ongelmia. Niistäkin pääsis kun totuttas mahan enempään jätskiin :D

Vanity kirjoitti...

ne on toosi hyviä ne keltaset Kelloggsit. just, eli jäätelön syönnin vähentämisellä on ollut vain negatiivisia vaikutuksia.. maistas nyt sitä smashia, se on niiin hyvä.