sunnuntai 8. elokuuta 2010

Mother of all Flakeys and then some

Hmm. En varsinaisesti ollut unohtanut tätä lakkaa, se nyt vaan on kategoriassa "Periaatteessa tosi hyvä ja ihana mutta ei nyt, ehkä sitten joku toinen kerta." Tässä kategoriassa on tietysti tusinoittain lakkoja. Harmi, etten muista yhtään miltä vuodelta tämä on.. siihen aikaan kun oli niitä hienoja Plastic Glosseja.. Nimi jokatapauksessa on Dior Vernis Diorific 394 Golden Jewel.
Dior oli aikaansa edellä ja lanseerasi flakey-lakan jo vuonna XX.
Olikohan tuo nyt Orlyn Solid Gold jonka päälle testailin.. ei ihmeellinen tälviisiin, kuten ei Nufutkaan näytä paljon miltään paljaalla kynnellä, joku OPI Espresso Your style (tummanruskea) olisi parempi, muistaakseni sen kanssa sitä käytinkin viimeksi, eli öhmm. muutama vuosi sitten.
Täytyisi oikeasti ottaa käyttöön. Eipä tunnu juuri miksikään menneen tuo lakka, ei veny eikä pauku.

Kamerasta loppui tosiaan patterit ja pari kuvaa sain napattua OPIn I'd like to thank-lakasta, tämä on ollut myös kategoriassa Tooosi ihana, mut ei just nyt. Tämä on sellainen.. melkein duochromeksi väittäisin. Ei punainen eikä ruskea, mutta voimakkaamman sävyinen kuin muistin. Kaikkea kivaa röpelöä tuossa kuvassa näkyykin.

4 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

OI tuota Dioria, aivan ihana :)

Vanity kirjoitti...

Joo oli aika prameat putelit noissa aikoinaan..Täytyiskin ottaa asiaksi tehdä kunnon lakkaus. Joku hyvä puoli siinäkin, että on huono luopumaan mistään.

Jenni kirjoitti...

Minullakin on tuollaisia "tosi kiva ja ihana mut ei nyt, joku toinen kerta"-lakkoja mutten ole ikinä osannut pukea sanoiksi sitä fiilistä joten kiitos sinulle. :D

Vanity kirjoitti...

Heh, Jenni, se on kyllä aika ahdistavaa kun tuntuu että lakat seisovat hyllyssä kädet puuskassa ja huutelevat, että mitä sä taas tilaat uusia lakkoja, ethän sä meitäkään ole käyttänyt kuin KERRAN! : D