maanantai 30. elokuuta 2010

Lisää ostoksia

Noniin, ettei ihan ooteeksi menisi, vaikkei nuo herkut nyt oikeastaan ooteetä ole, ihan olennainen osa kosmisfriikin nautinnollista elämää.. Öh. Kuulin, että Hgin keskustan Stokkalle on tullut Armanin meikit ja olen aina himoinnut kehuttua Luminous Silk Foundation-meikkivoidetta, ja nyt sitä saa Suomestakin. Hinta oli 51 e, eli ei aivan järkyttävä, vaikka onkin varmasti kallein meikkivoiteeni. Jenkeissäkin vähittäismyyntihinta on 59$, joten ihan ok. Vaaleaihoisille on monta sävyä valittavana, ja otin toiseksi vaaleimman, nro 3. Myyjätädin kanssa sitä testailimme poskelle, toivottavasti valinta meni oikeaan, en jaksa sitä enää tänään testailla kotona. Sololuomivärit olivat n. 35 e kuten huulituotteetkin.
Sitten kävin vielä Yves Rocherilla, lähinnä sen takia, että kuulin heillä olevan kirsikkatuoksua, joten ostin sarjasta pienen EdT:n, huulikiillon ja pikkuisen suihkugeelin. Juu ja People Style Watch Akateemisesta.

Ja mitäs sieltä Stokkalta löytyikään!! Asiaaa! Piti siellä Behnfordilla käydä, mutta se jäi nyt väliin.. Wonka Chocolate Waterfall bar, maitosuklaata ja valkoista suklaata sekaisin, ihana pikku lakutoffee Sahlmanilta (ihan Suamesta), Hershey's Nuggets Milk choc with toffee and almonds, Wonka Wingers Gummies, uusi Tupla Shuffle ja Reese's peanut butter cups valkoisella suklaalla. Myynnissä oli myös uutta Fazerin suklaata suolatuilla cashew-pähkinöillä, mutta en ostanut sitä. Tätä on kai saanut jo tax-freesta aiemmin. Näihin taisi mennä n. 15 e. Maistoin vasta Tuplaa, se on siis lähinnä vohveli jossa muutamassa kerroksessa nougatia, vähän kuivakka.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

No niin arvaa onko pakko tuota Tuplaa ostaa joskus. Mitkähän kaikki karkkiostokseni on sun ansiota? Smässit yms. yms. lista on loputon.
Meidän pitäis mennä joskus yhdessä karkkiostoksille ;D

Meleko kallis Armanin meikkivoide, toivottavasti on sit mieleinen :)

Vanity kirjoitti...

nyt mun tekee kyl mieli jotain suolaista : P. MACilta meinasin, et ois jonkun luomivärin ottanut, mut en sit jaksanut kysellä suosituksia, eiköhän noilla omillakin just ja just pärjää, ainakin venomoussiin asti.