keskiviikko 4. elokuuta 2010

Syksy tulee osa 2

Yksi syksyn meikkiostostavoite täytetty, jei. Guerlain Écrin 6 Couleurs 10, Rue des Francs Bourgeois. Ajatelkaa niitä ihmisparkoja, jotka haluaisivat tämän paletin ja mitäs siellä kaupassa sitten änkytetään. Noh, voihan sitä sanoa vaikka että se kymppipaletti siitä Kerläänin uuesta sarjasta.
Ensin avataan tuo pitsinen metallikansi, välissä on musta läppä, joka avataan tuosta vasemmalta. Alareunassa vilkkuu vielä peiliä suojaava muovi.
Sävyt ovat mattaa lukuunottamatta keskiosan sävy. Tuossa väliläpässä on siis peili paletin puolella.

Ainoa swatchi jonka ehdin ottaa ennenkuin patterit loppuivat.. Varsin vahva pigmentti. Tämä on aika painava rasia, metallinen, sisäosa muovia. Mukana pieni sivellin, mutta sitä tuskin tulee käytettyä. Kyllähän mää mietin, että onko tämäkin nyt pakko hankkia, mutta onhan se eräänlainen Tapaus. Aika arvokkaiksi alkavat vaan käymään nämä kauniit rasiat, tämänkin hinta maissa kai n. 85+ e. Wayyy over kipuraja. Sain tämän onneksi vähän edukkaammin Ebaysta.

5 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Tähän hintaan sitä ois käytettävä aika ahkerasti. Nätti on :) ja rasia superwau!

M kirjoitti...

Rasia on kyllä tosi nätti :) Itse en kyllä raaskisi varmaan edes käyttää tuota jos olisin siitä yli 80 e maksanut :D

Vanity kirjoitti...

Toinen on sitä mieltä että pitäis käyttää paljon kun on kallis ja toinen sitä, ettei raaskis juuri sen takia. Hmmm. Onneksi tuossa ei ole mitään hienoja sprayjauksia tai kuvioita, kai sitä siististi raaskii käyttää. Toivoisin, ettei Guerlain keksisi tommosia vastustamattomia juttuja..

Anonyymi kirjoitti...

Nice brief and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

Vanity kirjoitti...

Thanks for visiting.