lauantai 21. elokuuta 2010

Viimeaikojen ostoksia

Strawberrynetissä oli (on) alessa tuo Stilan Bronze Glow-trio, olen himoinnut lähinnä sitä Copper Glow-trioa, mutta kun se tuntui hävinneen maan päältä ja tuo oli halvennuksessa, otin sen. Tästä tulee mukavaa hohtoa, vähän sellainen no makeup makeup-efekti. Tuotteen pakkauskin on pahvinen, joten se on ehkä hieman halvan oloinen tai sitten vaan ekologinen.. No ei se haittaa. Siis se pahvisuus. Jooh, siis tässä on ikäänkuin base-sävy, varsinainen luomivärisävy ja rajaus, voi käyttää myös kosteana, eli täytyy kokeilla varsinkin tuota lineria kosteana, muuten se ei ehkä toimi siinä tarkoituksessa.
Uskallan jo ehkä puhua Redkenin All Soft-shampoosta suosikkinani, taitaa olla ainoita shampoita jota olen ostanut useampaan kertaan. On vaan niin toimiva perustuote, joka on kesyttänyt paksun, karhean ja hieman kiharuuteen taipuvaisen pehkoni. Eli kiitsa. Sain joskus näytteen Chanelin Hydmamax geelivoiteesta ja ihastuin, en muuten olisi varmaan ikinä edes harkinnut ostoa. Nytkun Mansikkala tarjosi alea, niin ostin sitten purnukan. Talvella tällä ei varmastikaan pärjää edes tällainen sekaihoinen.. eli heti käyttöön vaan. Kumma ettei näissä ole aurinkosuojaa.

Ai miten kiva.. laitoin tähän kohtaan INCIn sitten painoin rivinpoistajaa kerran liikaa, koska bloggeri jättää kuvien väliin aika paljon tyhjää. Nyt meinaa iskeä hiiriraivo.. en saa incia enää siirrettyä tähän kohtaan.. grr.. taidan tehdä inceille oman kategorian.. tai laitan sen sitten erikseen voi #¤%&//(/(/&%&¤#¤#.
Kohta saan todella raivarin tämän avuttoman bloggerin kanssa. Noh tuossa on Biothermin Aquaradiance irtopuuterin INCI, sävy 200, jonka ostin aika sokkona.. en ole vielä kasvoilla kokeillut, onneksi on kuitenkin vaalea, mutta oisko aavistuksen punasävyinen eli viileänsorttinen? Se ei varmaan kuitenkaan haittaa eikä sinänsä näy.

En ole tietenkään selvinnyt ilman lakkaostoksia. Vasemmalla kello 9:n kohdalta eteenpäin: Nfu Oh GS 07, ihan jees hologlitteri, Sephora by OPI syksyn kokoelmasta Just a Little Dangerous, Nfu Oh 61 perusholo, OPI DS Coronation, OPI Hollywood Blonde, Nfu Oh Base Coat ja Aqua Base holoille.

Ja hirmu nätti Nfu Oh Flower Oil, purkantuoksuisena, joka onneksi haihtuu sopivasti pois.. tämä on ihana, kukkia leijuu pullossa, hih.

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihania ostoksia taas kerran. Mulla on mangon tuoksuinen Flower oil. Tuote on toimiva sekä hyvän tuoksuinen. Ajattelin tilata niitä kerralla useamman kun kerta on ne SIKAmaiset postarit :D

Sonne kirjoitti...

Ihana tuo Flower Oil! Onko tuo siis käytännössä niinkuin kynsinauhaöljyä? Mitä tuommoiset maksaa?

Vanity kirjoitti...

hyvä että on toimiva, CN, jos tulis käyteltyä, kun tuo solar oil vetelee viimeisiään after all these years. Juu Sonne on kynsinauhaöljyä, oisko siinä 8,50 paikkeilla. Suomalainen Näytä Kyntesi myy periaatteessa vain ammattilaisille, mutta esim. Viis.ee Virossa ja FabulouStreet jenkeissä muillekin. Viis.een palvelu toimi oikein hyvin silloin kerran kun heidän kanssaan asioin, tämän hetken postareista ei ole tietoa.