lauantai 14. elokuuta 2010

OPI Lucky Lucky Lavender

OPIn Lucky Lucky Lavender jäänee ainoaksi hankinnaksi Hong Kong-kokoelmasta. Hyvä niin, mitä vähemmän himotuksia per kokoelma, sen parempi, koska noita kokoelmia on tässä syksyn varrella pukkaamassa aikamoinen määrä; Burlesque, Cosmix, Halloween-lakat OPIlta ja Chinalta, Swiss, Vintage Vixen, OPIn DS:t, Color Clubin syksyn tuotokset, muut joulunajan eli Holiday-kokoelmat. *kirosana*. Eli pää kylmänä.

Lisäsin tähän vähän varjoa, koska kirkas luonnonvalo syö sävyä ja muutenkin, tämä on vähän syvempi sävy kuin mitä kamera haluaa tallentaa. Aina onnistunut kiiltävä ja kestävä OPIn creme, kaksi kerrosta, ei päälilakkaa. Cremen päälle kannattaa yleensä laittaa suojaksi päälilakka, mutta en muistanut/ehtinyt.. nyt joudun vielä pari päivää tätä lakkausta pitämään, enkä taida päällystä viitsiä sittenkään laittaa, kun näyttää hyvin kestävän muutenkin.

9 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

LLL on kaunis, myös minun suosikkeja vaaleanpuna osastolta. Honkkareista on tulossa se sininen, et ostanut vihreää Jadea? Muita ei taida mulla olla....tosiaankin, liikaa kokoelmia on ilmestymässä ja ihania sellaisia!

Bronwyn kirjoitti...

Tämä on kyllä todella kaunis sävy. Houkuttaisi ostaa itsellenikin...
Mulle tekisi kyllä hyvää pitää vähän taukoa kynsilakkojen ostelusta.

Vanity kirjoitti...

CN, onhan tuo ihan ok, nätti sävy sinänsä, mutta ei sen kummempaa. Jadesta en sitten tykännyt ollenkaan, se on sensävyinen vihreä joka ei mulle kolahda. Hirveä himo ois kyllä hyviin vihreisiin..

Bronwyn, kiitän Ällän puolesta ; ). Aika perus pinkkilaventeli, mutta taattua OPI-laatua. Mihkäs kategoriaan sijoitut tuossa kyselyssä? Jos on alle 50 lakkaa niin tauko ostelusta ei tule kyseeseenkään, hih.

Bronwyn kirjoitti...

Mun lakkamääräni menee tuohon 100+ kategoriaan. Tällä hetkellä niitä on n. 130. Ja mulle on tulossa LooksDesigniltä pari Nubarin lakkaa, rakas äitini on ostanut mulle kaksi lakkaa Orlyn Sweet-kokoelmasta (en tiedä mitkä, haluan nähdä vasta kun menen käymään äidilläni - tiedän vain, mitkä kaksi ne eivät ole), ja kuulemma hän on myös ostanut kirpputorilta isohkon paketin kynsilakkoja, joista hän itselleen otti vain yhden. Saan sitten lopuista katsoa, että josko siellä olisi jotain minulle kelpaavaa. Että kyllä noilla pitäisi pärjätä, varsinkin kun mulla on vielä useita täysin kokeilemattomia.

Vanity kirjoitti...

auts munkin pitäs tilata vielä pari Nubaria.. ooh aika kivaa mysteeripaketti kirpparilta. Onhan se totta, ainakin käyttämättömät lakat ahdistavat, mutta jotenkin vaan täytyy saada lisää ja lisää : I

Sonne kirjoitti...

Ihana lakka tuo Lucky Lucky Lavender! Itellä ois haussa joku tosi tosi vaaleanpunainen, mutta tämä taitaa olla enemmän lilaan menevä?

Vanity kirjoitti...

Varmaan joku sanoisi tätä pinkiksikin äkkiseltään, mutta ei tämä taida sellainen tosi vaaleanpunainen olla..lilahtava juu.

Tessa kirjoitti...

hey! Nice blog you got there
I'm a follower now :)

Maybe you can check out mine as well and become a follower?
http://tesjoesblog.blogspot.com

Vanity kirjoitti...

Thanks, I'll check it out.