torstai 26. elokuuta 2010

Sally Hansen 08 Jade Chrome

Ah. nostalgiaa. Sally Hansen Chrome Nail Polish on varmaan yksi sanarimpsu, jota olen aikoinaan googlannut ahkerimmin.. eli mistä niitä saaaa. Noh, saihan niitä sitten loppujen lopuksi internetin ihmeellisestä maailmasta ja jopa Virosta. Loppupelissä olen myynyt niistä suurimman osan pois. Nyt teki mieli lakata jollain vaaleamman vihreällä, ensin harkitsin Nubarin Reclaimia (holo) tai Greeneriä, mutta eivät nekään niin vaaleita ole. Sitten muistin, että SH Jade Chrome on oikeastaan kesälakka, eli äkkiä sitä. Tässä on vain yksi paksumpi kerros, joten siveltimenjälkiä näkyy.. toinen kerros olisi todnäk tasoittanut ne, mutta laiska mikä laiska.
Just one coat so there are visible brush strokes, second coat would've evened them out, but I was lazyyy.

4 kommenttia:

Weezer kirjoitti...

Rakastan näitä lakkoja aivan yli kaiken! Täydellisiä konadointiin! Itse löysin joskus tosi hyvällä hinnalla näitä läjän britti ebaysta.

Vanity kirjoitti...

joo näitä sai monesti todella pilkkahintaan, välillä houkuttelis tilata sellasia sävyjä joista ei ole aikaisemmin kuullutkaan..

Terhen kirjoitti...

Sally Hansenin lakat tulee Suomeen ihan näillä näppäimillä :) Ainakin Anttiloihin muistaakseni, luultavasti moneen muuhunkin liikeeseen :)

Vanity kirjoitti...

Joo kuulin tuosta ja noh, onhan se tavallaan ihan kiva, mutta kun noita saa muutamalla dollarilla jenkeistä ja täällä ne tulevat maksamaan varmaan kympin kappale.. kromit ja prismat taitavat olla mennyttä elämää ja vaikka haluaisin tykätä esim. Salon-sarjasta, lakat ovat vähän huonosti kuivuvia, josta tulee iiiso miinus. Toisaalta esim. nää uudehkot HD-lakat on makeita ja niistä taas saa pulittaa varmasti toistakytä dollaria postareineen.. toivotaan että tulee paljon ja kivaa ja halpaa hahaa. ja uudet kokoelmat aina nopeasti : D