keskiviikko 1. syyskuuta 2010

OPI Lucerne-tainly Look Marvelous

Tämä on se harmaa jota olen odottanut. Metallinen, hopeinen, ei liian vaalea eikä liian tumma ja kiiiltävä. Erittäin katu-uskottava : P. Hui kuka jätti noin rumat kynsinauhat. Noh kunhan rasvaan ne niin ylimääräiset ropisee pois.
OPI Lucerne-tainly Look Marvelous, taas yksi idioottimaisesti nimetty lakka Swiss-kokoelmasta. Mulla on ollut öbaut ensimmäinen tästä lakasta saatavilla ollut lakkauskuva taustakuvana koneella. Melkein pari viikkoa tätä postista odottelin, ja vähän kävi aina mielessä, että jos se ei olekaan tuollainen kuin koneeni taustakuvassa. Mutta on se.
This is definitely the coolest metal grey I've ever seen, not too fair, not too dark. It's better not to look at the cuticles too carefully at this point..

Tässä vielä salamalla sisällä. Ei tähän varmaan mitään päälilakkaa tarvitse. With flash indoors, I don't think this needs a TC. Yes, I certainly look marvelous.

4 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Katselinkin tuota Transin sivuilla vähän sillai "hmmm.. voisikohan tuo olla kiva.." mutta nyt ensimmäisen swatchin nähtyäni reaktio oli heti "ooooh!". :)

Vanity kirjoitti...

: D Ajattelinkin jo, etteikö ketään kiinnosta. Voin todellakin suositella sävyä, OPI harvemmin tuottaa pettymyksiä ; ). Swississä olisi toki muitakin mielenkiintoisia sävyjä, kuten Glitzerland, se creme teal ja miksei se Cuckoo-vihreäkin.

Celia kirjoitti...

Glitzerland lähtikin tilaukseen viime perjantaina (arggghh odottavan aika on pitkä tilauksen postittamisilmoitusta odotellessa..) mutta tämä menee kyllä seuraavaan ehdottomasti! :) Apua, niin montaa himoitsen ja tilaukseen mahtuu aina "vaan" 9 lakkaa.. :D Nytkin jouduin käymään monta karsintaa kaikkien ihanuuksien kesken. :P

Vanity kirjoitti...

Mä taidan laittaa tilaukseen seuraavaksi pari Chinan Halloween-lakkaa.. Yritän hillitä itseäni mahdollisimman paljon, että sais noita kerran käytettyjä jopa tokalle käyttörundille..