tiistai 10. elokuuta 2010

Stuff I like right now

Sellaisia blogikirjoituksia on joskus, "Ten things I'm loving right now". Noh suomalainenhan ei niin vaan rakasta juttuja, mutta.. tykkää.. ehkä. Olen joskus tuota ajatusta pyöritellyt ja se on aika vaikea. Toki sitä itselläkin on suosikkituotteita ja joita tulee hamuttua muita useammin, mutta silti.. noh. Jotain voi ehkä nimetä kuitenkin.

Miss Crush Glow, oh häntä en ole vielä varsinaisesti spotlightissa esitellytkään, ja muutenkin tuo meikkaaminen on jäänyt viimeisen kuukauden aikana aika vähälle, mutta töihin täytyy vähän skarpata. Ooh. Jos pidät lämpimistä sävyistä, niin äkkiä ostamaan tämä. Saa vaikka Escentual.comista Englannista 37,5£ (n. 47 e) + 5£ postarit. Postikulut ovat kiinteät joten voi ostaa vaikka kaverin kanssa kimpassa tai katsella jotain muuta kivaa, hinnat ovat kyllä kilpailukykyiset Suomeen verrattuna. Mukaan pääsi myös Diorin Dioshow Extase, joka on todella kostea tapaus. Siksi on hyvä olla puhdas ripsiharja ulottuvilla. En yhtään ihmettele, jos tämän saa kestämään puoli vuotta. Alussa sen käyttö voi olla hankalaa tuon märän massan takia. Aloin myös käyttämään taas RapidLashia ja kai se sitten auttaa, nyt ripset alkavat olemaan taas lähellä normikuntoa. Meikkituotteista vielä mukana Paula Dorfin Cheek Cream Playmate, tätä oikeastaan käyttelinkin joka päivä BB-voiteen päällä.
Pidän Skin79:n Super BB-voiteesta, mutta tämä on ehkä vähäsen vaaleampi, niin olenpa sitten käytellyt Misshan Perfect Cover BB-voidetta, sävy vaaleampi No 21. Kuten joskus aiemmin kerroinkin, tuotteessa oli todella voimakas ällö "tuoksu" avatessani sen, mutta se on onneksi nopeasti haihtunut siedettäväksi. Eucerinin Sun Fluid 50 aurinkosuojaemulsio on ollut hyvä, ei ole valkoinen eikä ja sulautuu mukavasti ihoon. Sopii normaalille ja sekaiholle, en muista että olisi ihon kukkimista aiheuttanut. Ja tietysti epäpuhtaan ihon pelastus ympäri vuoden Paula's Choice BHA-tuotteet.


Niin nämä eivät varsinaisesti ole kosmetiikkaa. Mmmh. Huomaa kiintiöhedelmät. Soleron Fruit Icet on ihan loistavia, kuvassa ananas, vain 60 kaloria, sarjassa myös ihana kookos 95 kaloria. Jos et ole vielä maistanut Pantteri Black Shotia niin alkaisi olemaan aika. Tämä taitaa olla jo viides pussi. Taffel Juustosnacks..love.. onneksi on tuo pienempi pussi markkinoilla. Berocca Exotic pore keeps me climbing on the walls, eikun keeps me going, ihana maku, tavallisesta Berocasta en tykkää. Tummia viinirypäleitä, melonia ja MuNkKi.

4 kommenttia:

M kirjoitti...

Kiinnostuin noista Paula's Choice BHA-tuotteista! Oon joskus kuullut noista jotain, mutta aika hämärän peittoon kuitenkin jääneet:/ Osaatko kertoa vähän enemmän? Mistä noita yleensä kannattais tilata?

Vanity kirjoitti...

Paula on se Cosmetic Cop Paula Begoun, joka kirjoittanut kosmisopuksia. Tuotevalikoimaa voi katsella Paula's Choicen sivuilla, on myös EU-sivut, mutta postarit ovat järkyttävät 16-17 e. Noi BHA-putelitkin ovat n. 20 e kpl, joten ihan halvaksi ei tule. Tietty jos ois samalla seudulla vaikka kavereita jotka haluaisivat tilata kimpassa. Ebayssakin huonosti tarjolla, ajattelin kysyä dimplydots-nimiseltä myyjältä jenkkiebaysta, josko hänellä on vielä niitä myynnissä. Myös Makeupalleysta voi lukea arvosteluja. BHA on nimenomaan se happo joka puhdistaa ja kuorii huokosia syvältä kemiallisesti ja vaikuttaa tehokkaasti mustapäihin.

Maiju kirjoitti...

Bongasin sattumalta, että suomalainen yrittäjä myy Paula's Choice -tuotteita, eikä hinnatkaan tuntuneet pahoilta! Ajattelin itekin tilata, kun oon ihastunut täysin noihin tuotteisiin. Osoite, josta saa lisätietoa tuotteista ja voi niitä tilata: www.onyxia.fi :)

Vanity kirjoitti...

Heippa Maiju, kiitos tiedosta! Katsoin heti, mitä nuo BHA-jutut maksavat, nooh n. 25 e, mutta toisaalta yksi puteli riittää tosi kauan ainakin mulla, vaikka käytän tuotetta useamman kerran viikossa ympäri vuoden.