maanantai 20. syyskuuta 2010

Chanel Ors Violines 05

Hi girls.. siinä teille rock candya loppuviikoksi. Tulinpa tuossa ostaneeksi Mötley Crue Visual History-kirjan (Neil Zlozower), ihanaa dekadenssia kirjan täydeltä.
Chanelin Ors Violines oli Chanel-kuumeeni aikaan sellainen pakkomielle, että huh, onneksi sitten sain sen kotiini erään palstan kautta, muistaakseni Hollannista.. eikä sitten maksanutkaan paria kymppiä enempää jos oikein muistan. Tähän mun oli pakko säätää vähän väriä, kun ei se näyttänyt omalta itseltään.. She's so pretty *sigh*. Eihän sitä nyt niin hirveästi ole tullut käytettyä.. Sävytkin on nimetty paletin pohjassa eli: Orchid, Marigold, Mauve ja Copper Frost.

Vasta tässä myöhemmin olen tajunnut, että violetti ja kultahan ovat hyvä yhdistelmä.

Swatchia salamavalossa. Ah, ihanat sävyt.

Ja luonnonvalossa. On se hyvä, että joskus saa ja on saanut meikkiunelmiaan täytetyksi, ettei tarvitse pelkästään elää illuusion varassa tai vallassa ja huokailla koneella kuvien perään päivä toisensa jälkeen.

5 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

oi voi tuohan on oikein unelma yhdistelmä *kuolaa kateellisena*

tahma kirjoitti...

Aah, Vince <3 Ens kerralla kuvaa Nikkistä kiitos ;) Ja hei apua mistä tuon kirjaihanuuden bongasit!

Vanity kirjoitti...

Onneksi, Ruu, nykyään on Inglotit ja muut missä voi kasata unelmiensa yhdistelmiä..täytyykin muistaa kun sinne asti pääsee.

Tahma, nam joo Nikki on makee kanssa, Helsingistä kirja löytyy esim. Akateemisen ylimmästä kerroksesta tai sitten vaikka Adlibriksesta, mistä sen sitten itse tilasin.

Charming Nails kirjoitti...

Tosi nätit värit tossa paletissa, etenkin nuo violetit.
Katoin eka äkkiä et Bretti mut sitten petyin :/

Vanity kirjoitti...

Heh, ei nyt sentään Brettiä : p.