lauantai 18. syyskuuta 2010

Ruokakysely osa II

Makoisaa viikonloppua!
Täytetäänpä kysely loppuun.

Tämä oli muuten valkoiseksi suklaaksi hyvää, sitähän ei ole ihan helppo saada maistuvaksi.

-Olet dieetillä. Millä ruualla täytät itsesi.
En harrasta dieettejä, jos täytyy tilapäisesti keventää, ehkä sitten protskuja ja kuitupitoisia vihanneksia ja täysjyväviljaa, vähän vähemmän hiilihydraatteja.

-Lopetit dieettisi, mitä saisi olla?
Edelleenkään en harrasta dieettejä, mutta jos on kevyehkö tai normaali olo (?!), niin vaikka pizzaa kiitos. Tai no kaikkea hyvää.

-Kuinka tulisena tilaat intialaisen/thaikkusi?
Mietona.

-Saako olla jotain juotavaa?
Ensisijaisesti kraanavettä.

-Punaista vai valkoista?
Enimmäkseen valkoista.

-Lempijälkiruokasi?
Melkein kaikki mitä tarjotaan, en kylläkään koskaan tee jälkiruokia.

-Täydellinen yömyssy?
-Ei tarvetta, ehkä se vesihörppy.


Kai noikin on ok, tai sitten lähinnä keinoaromia sotkettu sekaan.

Ai hitto mä en jaksa tätä kyselyä enää.


Tätä en vielä maistanut, ei kai sitä nyt kaikkea kerralla voi..

6 kommenttia:

H kirjoitti...

Nami mistä tota vinter vitiä voi ostaa :D?

Vanity kirjoitti...

Itse bongasin Valintatalosta, yleensä meillä toi K-supermarket on ujuttanut kaikki uutuudet vaihvihkaa hyllyyn ekana, mutta siellä ei ainakaan vielä tänään ollut. Mutta oli valkoista Twixiä, eikös sitä saanut vain jossain kylkiäisenä aiemmin..

Charming Nails kirjoitti...

Voi jeesus mitä herkkuja! Mä en ole tota Caramel crispiä vielä maistanut kun kaapit notkuu herkkuja ja lisää tulee, enkä syö entisiäkään. Jos me oltais kämppiksiä niin ei syötäs muutakuin herkkuja. Kaikkia uutuuksia vaan, ne kyllä bongaa sun blogista aina :)

Vanity kirjoitti...

nyt mua jo yököttää noi, kun söin lumipanttereitakin yök. me oltas joo kaks gorgeous pikkuherkkupossua, joista toinen kävis salilla ja toinen... ei. hih. toinen niinku suunnittelis lenkkeilyä ja sillee.

Papu kirjoitti...

Uuuh, mulla on yleensä harjaantuneet silmät bongaamaan kaikkia uutuuksia, mutta nuo fanipalat on jäänyt huomaamatta! Ajatuskin saa kuolaamaann, tykkään yleensä kaikesta missä on green apple -makua!

Vanity kirjoitti...

Mäkin vähän aikaa tuijotin sitä hyllyä, että onkos tossa nyt muka jotain erityistä, ja sitten tajusin sen vihreän pussin.. ehkä liian hätäisesti tuomitsin tuon, ensi maku on jopa hieman kirpsakka vihreä omena ja kyllä se siitä sitten ihan makoisaksi muodostuu ; )