torstai 9. syyskuuta 2010

LA Splash glitter polish

Koska tämä avuton ohjelma ei anna mun siirtää tätä kuvaa oikeaan kohtaan, niin hei, jätetään tyylikkäästi tähän!!!!!!! Salamakuvassa Jewels, Sparkling Seaweed ja Sp Stratosphere.
Ensinnäkin eka tilaus Cherry Culturesta. Siellähän toki on paaaljon kiinnostavaa kamaa, kuten NYXia, Milania ja ties mitä, mutta ne postarit, alkaen 8,95$ ja siitä ne tasasen varmasti nousee, kun klikkailet pikku kosmetiikkaputeleitasi ostoskoriin. Useinhan heillä on joku sale menossa tai -20%, mutta olisi mieluummin vaikka ilmaiset postarit maailmalle. Muutoin ei ole pahaa sanottavaa, taisivat viikossa tulla ja kivasti pakattu, kosmisroinakin on hyvä lähettää pikkupahvilaatikossa.

Oh da glitter! LA Splash kuullostaa samanlaiselta halpismerkiltä kuin kaikki LA Girl ja la sitäjatätä. Nämä lakkapullot ovat kuitenkin yllättävän elegantteja. Noh jossain palstallahan näitä glittereitä näin ja oli itsekin saatava. Vasemmalta: Sparkling Torpedo, Starfish Silver, Sparkling Fire ja Lighthouse.


Samat ilman salamaa. Näistä suosikiksi nousi tuo eka Sparkling Torpedo, hologlitteri.Ja loput: Jewels, Sparkling Seaweed ja Sparkling Stratosphere. Viimeisestä olikin nimilappu pudonnut.


Swatchit ovat vähän huonoja mutta jotain kuitenkin. Etusormesta alaspäin: Jewels, Starfish, Stratosphere ja Seaweed. Joissain lakka glittereineen oli hienojakoisempaa, kuten Jewelsissa ja ehkä Seaweedissakin, siitä siis plussaa. Kaksi kerrosta näissä, kolme kannattaa laittaa ainakin noihin rakeisempiin.


Ylhäältä alas: Starfish, tässä piti olla Lighthouse ja olikin kerros, mutta laitoin vahingossa toisen kerroksen Jewelsia.. sitten Sparkling Fire ja Sparkling Torpedo, josta ei nyt hyvää kuvaa sitten ole tarjolla. Päällä kiiltolakka. Ja kyllä, poistaminen ei ollut ihan herkkua, joten käyttö rajoittuu varmaankin kärkiin tai vinolakkaukseen. CC:n swatchit taitavat olla Splashin omilta sivuilta (jossa itseasiassa vierailin juuri 10 min. sitten ekan kerran..), eli ei ehkä ihan superluotettavat, mutta kannattaa googletella sävyjä. Sarjalla taitaa olla ihan tavallisiakin lakkoja, täytyypä vähän tutkailla merkkiä.

4 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

glitterharakka sisälläni juuri rakastui kynsilakkaan :D

Vanity kirjoitti...

taidan olla aikamoinen glitterharakka itsekin yllätysyllätys ; ), aikun ois pokkaa vetää kolme paksua kerrosta noita tököttejä kynnelle, tai pokastahan se ei ole ollenkaan kiinni vaan siitä poistosta.. siinä lähtis kynnetkin mukana.

G kirjoitti...

olen juuri pitkään himoinnut jotain glitterlakkoja ja voih kun ovatkin ihania. Sisäinen harakkani heräsi! Harmi vain kun oma nettitilailuni on lähes mahdotonta. Joten jos kyllästyt joihinkin noista kaunokaisista (tai päätät tehdä kimppatilauksen) niin ilmoittele toki. (;

Vanity kirjoitti...

Glitterilakat on kieltämättä sellaisia love/hate-lakkoja, so pretty but soo difficult, ainakin poistaa..