tiistai 28. syyskuuta 2010

OPI Burlesque Show it and glow it swatch and then some

Olikin hyvä, että Ebaysta tilaamani Burlesque-lakka tuli nyt, ennenkuin ehdin tilata muita kokoelman glittereitä, vaikka sormi on liipasimella on jo ollutkin. Ylhäällä vertailussa Show it and Glow it! ja Mad as a Hatter. SIAGI on punavioletimpi, MAAHissa taitaa olla vähän mustaa glitteriä, joka tekee sen tummempipohjaiseksi, muutenkin siinä on tasaisemmin eri sävyjä, SIAGIssa tuo punavioletti on selkeästi hallitseva sävy.
Kävin myös katsomassa H&M:n lakkoja ja otin sävyt Envy me (smaragdinvihreä), Spending Cash with Carl (sähkönsininen) ja nuderuskea Latte 2 Go. Täydellinen nudesävy on mulla vielä hakusessa, tätä en tosin vielä ehtinyt testaamaan. Hinta 3,95 kpl.
Etusormessa OPI Suzi Skis Suede, kaksi kerrosta ei päälilakkaa, keskisormessa H&M Envy me, kaksi kerrosta, nimettömässä OPI SIAGI pari-kolme kerrosta, ei vielä päälilakkaa, pikkusormesssa alla Manglaze Fuggen Ugly ja päällä pari kerrosta OPI MAAHia, ja kiiltolakka.

Enpä edes ajatellut oisko tässä pitänyt säätää sävyjä.. No anyway, tästä Show itistä ei tule kovinkaan tumma tulos, ihan ok, vaikka ehkä kuvittelin sen olevan violetimpi. Ehkä kuitenkin koitan sietää näitä glittereitä nyt, onhan ne tässä talven kynnyksellä pirteän näköisiä.. eli pari burleskia ehkä ostoskoriin vielä tiensä löytää. Todennäköisesti en muita lakkoja kokoelmasta ota, jos mulla ei olisi jo sellaisia kultakuparisia ynnämuita samantyyppisiä, niin siinä tapauksessa kyllä.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

T-u-l-i-s nyt äkkiä ne purleskit. Tosi nätti tuo nudesävy ja purleski glitteri näyttää ihanalta!

Vanity kirjoitti...

Mjoo, ei nyt mitään apua-miten-ihana fiilistä tullut.. ihan kivoja nuo varmaan on. Ehkä niitä on odottanut jo liian kauan ; )