torstai 16. syyskuuta 2010

Vuoden viimeiset trooppiset

Argh. Tarkoitus oli, että laittaisin vinolakkauksena China Glazen upean Flip Flop Fantasyn ja pitkästä aikaa lepardit päälle, puolella kynnellä niitä jaksaisi ehkä katsella muutaman päivän. Nooh, laitoin aluslakan ja kerroksen OPIn Funny Bunnya (läpikuultavahko valkoinen) pohjalle tasoittamaan kynnen väriä. Lepardia.. sitten ajattelin, että vois kyllä toisiin sormiin laittaa jotain muuta. Lätkäisin sitten perhosen ja siihen oli sitten saatava vähän kukkaa tai jotain täytteeksi.. ei silti näyttänyt hyvältä, heitin sitten viereen neonvihreää. Etusormessa ja peukalossa seepra.
No ei sittenkään vaikuttanut hyvältä, täytteeksi sitten Color Clubin Electro Candya, Amp'd Upia ja Limelightia. Vähän parempi. Päälle kiiltolakka, ChG Patent leather TC. Musta lakka Konadia.

Olkoon sitten.

Tässä jotain käyttämiäni tuotteita + alavasemmalla Kleancolorin Holo Chrome joka haluaa esiintyä issekseen. Keino- ja auringonvalossa tuo on yksi upeimpia blurpleholoja, vaikea vaan saada tallennettua kameralle.

Pikkasen kun väriä säätää saadaan totuus esiin. Tätä on kiva ihastella esim. töissä kunnon keinovalaistuksessa. Laatu on sellaista ok-tasoa, suti vähän öh. ei-niin-hyvä, se huono puoli vaan on että lakassa on formaldehyde resiniä. Klean? Anyway, Ebaysta napattu tuo. Merkin sivuilla olisi vaikka mitä houkuttelevaa..

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihastuttavat, kiva nähdä koristeluja sulta vaihteeksi :)

Vanity kirjoitti...

Joo suosio oli selkeästi suuri ; ). Kiitos, jotenkin kuvissa kämäsen näköinen hässäkkä.. täytys vähän petrata noita koristelutaitoja.. yleensä se tuntuu johtavan paniikkihässäkkään kun alkaa konadien kanssa sähläämään : D.