tiistai 14. syyskuuta 2010

InStyle Makeover fall 2010

Instylen Makeover-numero on aina sellainen, jota todella odotan ja olen säästänyt monen vuoden makeover-lehdet. Tämä syksyn makeover-lehdessä oli 172 sivua ja tsiisas 69 sivua mainoksia mukaanlukien kannet. Ja kaikkia mainosten tuotteita saa Ultasta, eli kaikki mainokset ko. merkin ja Ultan yhteismainos. Ärsyttää vähemmästäkin.
Anti on mielestäni köyhempi kuin aikaisemmin. Tässä on Hayden Panettieren eri lookit vuoden ajalta.

Noo sitten vähän kivoja löytöjä ja tästä lähtikin tilaukseen tuossa alhaalla keskellä oleva Roux ´Tween time juurikasvunpeittopuikko, otin kaksi sävyä, jenkki-Ebayssa vajaa 7$ kappale.

50 parasta ihonhoitovinkkiä.. salille meikinpoistopyyhkeitä, plaaplaa, eipä jäänyt mitään erikoista mieleen.

Sitten oli vielä ihonhoitoexperttien omat hoitorutiinit. Kaikki yli 70$ maksavat tuotteet voi jättää omaan arvoonsa, mutta kannattaa tosiaan nauttia vitamiineja ja kalanmaksaöljyä tai vaikka kalaöljykapseleita, edullista terveyden- ja kauneudenhoitoa. Myös pellavansiemenöljyä kehuttiin. Juoksevat öljythän on helppo lorauttaa ruuan tai puuron sekaan.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Juurikasvunpeittopuikko...innolla odottelemme kokemuksia :D lehti vaikuttaa hyvältä, ärsyttää tosiaan vaan liiat mainokset, Nails magazine on myös täynnä mainoksia mutta kivoja sellaisia, uusista kokoelmista yms. :)

Vanity kirjoitti...

mun tyvikasvu on nykyään jotain kauheeta, apuaapua. mulla on yks avonin sellanen maskaramuotoinen mönjä, noi taas näyttää halvoilta huulipunilta.. we'll see..