maanantai 27. syyskuuta 2010

OPI DS Mystery

Yleensä innostun aina kauheasti uusista DS-lakoista (OPI Designer Series), tämä on jo viime vuoden tuotantoa, mutta hankin sen vasta nyt. Mietin aikoinaan, että tarvitsenko ko. lakkaa, minkävärinen se siis oikeasti on, violetti vai mikä, ja miksi mystery? Kuvat eivät tehneet erityistä vaikutusta. Sitten näin tämän kesällä Stokkan Beautyssa, katsoin, että mikäs tuo on vau, sehän oli sitten DS Mystery. (En tietenkään ostanut kahdella kympillä heihaloo : D) Tumma mönjä, jossa upeaa kultaista kimalletta.
(Juu pahoittelen aplikaatiota ja viimeistelyä/Xcuse the application.. dark colours are not for lazy girls, lol). Ensimmäisen kerroksen kun levittää, se on violetti. Noh, kahvinsävyisten lakkojenkin eka kerros näyttää violetilta, kuten Espresso your style. Toinen kerros ja.. noh melkein väittäisin, että jotta jos tekisin gallupia ja kysyisin lakkauksen väriä, vastaus saattaisi olla pikemminkin ruskea kuin violetti. Eihän tämä silti miltään ällöruskealta näytä, muttei violetiltakaan. Violetinruskea? Ruskeanvioletti? That's the mystery. Kultashimmeri on kiva, ei ole sellainen kuolleen näköinen tulos, kun vähän kimaltaa. Saattaa näyttää hieman jopa vihreään taittavalta kullalta. Mystery indeed. No, kai se violetti virallisesti on.

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Hei hassu, hassua kun lakkasit tällä nyt! Mulla oli tämä ostoslistalla koska itsekin ihastelin tätä Beautyssä mutta halooenminäkäänsitäostanutsillähinnalla :DD

Tosi kivan näköinen etenkin alemmassa kuvassa.

Vanity kirjoitti...

joo kannattaa ottaa jos halavalla saa, eiks tuolla Transulassakin deeässät oo kohtuuhintasia? Taisin tän ebaysta ostaa, varmaan jotain reilu 10$ postareineen.

Vanity kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.