sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Sunnuntain sekalaiset

Tein jotain harvinaista viime viikolla, eli kävin ihan kaupasta ostamassa kosmetiikkaa. Ensinnäkin tutkin Anttilan Sally Hansen-tarjonnan, lopputulos oli lähes odotettu; tylsiä värejä, liikaa hintaa. Katselin myös IsaDoran Graffiti-lakkoja, mutta tietysti musta (ja pinkki) oli myyty loppuun. Harkitsin violettia, mutta vain harkitsin. Ostin sitten tuon Garnierin jonkin verran jo kehutun sävyttävän silmänalus-roll-onin. Sävy on Fair skin tone, muita sävyjä ei taida ollakaan tarjolla ainakaan nyt tai Suomessa. Mukavan neutraaliltahan tuo sävy vaikuttaa, mutta ehkä aavistuksen liian tumma kalpealle iholleni, ainakin silmänympäryksille. Täytyy vielä testailla. Levitän tuon mieluummin käden kautta, eli rollaan ranteen pieleen ja levitän siitä iholle. Anttilassa oli hintaa 9 e pimeillä päivillä.

Jonkin aikaa mielessä on myös kummitellut Clarinsin Instant Blush Magic Colour, mutta kun ei sitä ollut netistä helposti saatavilla, niin marssin kauppaan ja ostin, hintaa 25 e. Tuote tuo mukavan raikkaan punastuksen "tein-pikkutreenin", vaikka purkissa näyttääkin hailakalta, väriä tulee ihan sopivasti. Sitä vielä jäin miettimään, että kun tuohon iskee irtopuuteria päälle, niin kuinka se häipyy näkyvistä ja häipyykö.. Sopii sellaiselle, jonka mielestä suurin osa poskipunista on liian räikeitä tai vaikea häivyttää luonnollisen näköiseksi, monesti hyvin vaaleaihoisella tällaista ongelmaa esiintyy.
INCit. Vähän vaikea lukea tuota Clarinsia.

Viikon manikyyri oli ranskis. Kynnet olivat niin värjäytyneet, että laitoin ensin aluslakan, sitten kerroksen OPIn Funny Bunnya, sitten Bride's Bouquetia kärkiin ja Princesses rulea kerroksen.

Ja sitten tämä. Mun mielestä nykyinen Chanel-lakkojen hypetys on aika.. mielenkiintoista ja ärsyttävääkin. Yhtäkkiä Chanelin lakoista tulee elämää suurempia tapauksia ja juuri julkaistujen lakkojen hinnat pyörivät netissä jo seitsemässä kympissä tai jopa useissa sadoissa.. Itse olen jonkin verran altis hypetykseen, ensin saatan olla, että pöh mä en ole tosta kiinnostunut ja sitten kun sitä toitotetaan tulee fiilis, että pitäskö mun kuitenkin käydä hakemassa se.. kuten esim. tällä hetkellä Paradoxal. Olin ihan varma, että okei toi ei mua sytytä, voidaan unohtaa ja nyt mietin oisko sitä meidän Sokkarilla ja voisinko maksaa siitä 25 e. Voi olla että kykenen kuitenkin unohtamaan sen. Ehkä. Nyt on sitten julkaistu ne Khakit ja hirveä kohkaus. Tee-se-itse-Khaki-Vert on ihan helppo; ota vihreä creme, harmaa creme ja tarvittaessa valkoisensuuntainen creme ja sekoittele sopiva mössö.
Hyviä uutisia edustaa taas se, että La Roche Posey on saatu Suomeen, ja todella yllätyin nähdessäni apteekissa hinnat, suurin osa tuotteista on alle 20 e, kasvovoiteetkin siis, muutama tuote (kasvovoide erikoistarpeisiin, isot vartalotuotteet) olivat n. 22 e, muutoin hinnat lähtivät n. 8-9 e:stä (huulivoide, käsivoide) eli aika lailla Vichy-sarjan tasoa olivat nuo hinnat. Jei.

4 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Mun mielestä sulle sopii tosi kivasti ranskalaiset manikyyrit :) ne on aina niin hyvin tehtyjä :)

Vanity kirjoitti...

Tänks, katotaan pystyykö kasikymppisenä vetää vielä vapaalla kädellä ; )

Amabile kirjoitti...

Vähän myöhäinen kommentti mutta voin kertoa ettei Paradoxal ole hintansa arvoinen, edullisempi vaihtoehto on Models Ownin Purple Grey. SIinä ei ole Chanelin salaista shimmeriä, mutta ei tarvitakaan koska se on niin salainen ettei edes näy koskaan paitsi superkirkkaassa valaistuksessa tosi tarkkaan katsoen :-)

Vanity kirjoitti...

ja eikös tuollaisenkin voisi sekoittaa itse.. pitäisi keksiä jotain innovatiivisia frankening-juttuja, kun vaan ehtisi. Välillä paradoks-kuvat näyttää hienoilta ja välillä vähemmän hienoilta.. en mä ehkä oikeasti tykkäisi siitä. pitäisi olla sellasia paikkoja, missä voisi kerran käydä lakkauttamassa kynnet jollain tietyllä lakalla/sävyllä, eiks ois bisnesideaa ; )